Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Kojšovskej holi

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Kojšovskej holi

Teplo, teplo a ešte raz teplo. Ticho. Kľud. A pohoda. Tak by sa stručne dalo charakterizovať ďalšie zo stretnutí HIKING.SK, tentokrát na Kojšovskej holi vo Volovských vrchoch. Večer pred stretnutím s Igorom absolvujeme nákup, aby sme zabezpečili pitný režim pre našich hostí. Je už tma, keď sa Igor chystá ísť spať na lúky Kojšovky. Počasie je teplé, takmer bezveterné. Vyzerá, že bude mať peknú noc. Tipujeme, koľko ľudí príde. E-mailom sa nám ozval až jeden človek. Ja mám v pláne prísť ráno a doniesť zvyšnú časť proviantu, ktorý sa medzitým doma stále pečie.

Patrik_G

Na stretnutie som sa chystal aj s dvoma kamaratmi na bicykloch zo Šace no časový sklz, teplo a defekt nam prekazili plany a na kojšovku by sme už asi včas nedorazili :( sklamanie z neuspechu sme aspoň zmiernili pivom na lajoške:D. Dúfam že nabudúce sa to už podarí dotiahnut do cieľa a pridáme sa k počtu zúčastnených :)

Muska

Fajne bolo, dík za pohostenie a atmosféru. Konečne sme navštívili aj Kojšovku, cestou dole sme okrem organizátorov cyklomaratónu a pretekárov stretli medvedie stopy a dvoch červenáčikov (modrákov). :)

Eskimo

Takze 50ks ucastnikov a 100ks buchiet - celkom dobre ste to napokon s tym poctom odhadli :-) Ja som cestou do Gelnice na modrej znacke stretol este skupinku asi 5ks ludi a 1ks psa, ktori sa ma pytali, ci idem z Kojsovky z akcie hiking.sk, tak som im pochvalil buchty a vystrihal ich pred "ohnivou vodou" - ako sa neskor ukazalo, zbytocne, lebo mali namierene na Kloptan...

Sona

Vyzera to, ze ste sa mali super. Tiez sme zvazovali prichod s juniorom, ale zle zvlada horucavy a predsa len z BA by bola dlha cesta.

Tanka

Peter, my dakujeme za pohostenie a hlavne buchty, dodnes sa mi o nich sniva...:) take boli dobre.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma