Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Progress Eko – termo z bambusu

Diskusná téma K článku: Progress Eko – termo z bambusu

Koncom roka 2011 som začal zvažovať kúpu novej funkčnej bielizne. Po preštudovaní katalógov a internetových obchodov som sa napokon rozhodol pre termobielizeň od Progressu, ktorá bola vyrobená z bambusu. Konkrétne ma zaujalo tričko s dlhým rukávom a dlhé spodky.

Peto.z.bb

Vdaka za info. Snad casom budu aj v zelenej ci modrej farbe. Skoda ze su len cervene a cierne, teda farby ktorym sa dost vyhybam. Aj ked cervena ma svoju logiku skrz vyssiu bezpecnost.

Merhorn - ide mi najma o makkost bambusu. Mam velmi citlivu kozu, vacsina tech. materialov ma kuse, napr. moira. Mam skvele skusenosti so spodnym pradlom z bambusu, ktore ale nepouzivam na turistiku (mix s bavlnou), lebo sa aj nadmerne potim. Kvoli tym roznym zdravotnym problemom som akurat tak vhodny tester funkcneho oblecenia.

Inac mam dobru skusenost s ochotou Veredasportu zamenit velkost tricka (tie z merina su kratsie ako napr. od Icebreakeru, ale co mne vyhovuje o cosi maksie, akurat vsetky som pomerne rychle zodral).

Veredasport

Od septembra 2013 príde na trh aj bambusové triko v červenej farbe

Merhorn

Peto, aj ked neskoro ale predsa, ide ti len o inu farbu tejto znacky, alebo bambusove trisko napriec znackami?

Peto.z.bb

Vdaka za info, snad vyrobca casom rozsiri ponuku aj o svetlejsie farby aspon u triciek s kratkym rukavom (pripadne im moj dopyt posunte ako podnet, vopred vdaka!).

Peto.z.bb

Zaujimalo by ma, ci su tieto bambusove tricka s kratkym rukavom dostupne aj v inej ako ciernej farbe. V lete preferujem svetle farby, ktore pritahuju menej slnka. V pripade vyuzitia ako spodnej vrstvy pod niecim inym samozrejme plne chapem ze vyrobca zvolil ciernu farbu.

Veredasport - dovozca

Ďakujeme za hodnotenie bambudových výrobkov od našej značky. Problém s potlačou by mal byť podľa slov výrobcu na sezónu 2012/13 inou technológiou potlače, ktorá je odolnejšia a trvácnejšia aj na takýchto jemných a elastických materiáloch.

Kaspy

typy na nejake ine modely inych znaciek? vdaka

Merhorn

bambusove oblecenie je super, prijemne na dotyk ako bavlna a zaroven, samozrejme zalezi model od modelu odvadza pot ako klasick funkcne pradlo z umelych vlakien.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov