Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Splavovanie rieky Poprad

Diskusná téma Splavovanie rieky Poprad

Chcel by som sa spýtať, či sa dá prenajať kajak, alebo kanoe niekde poblíž rieky Poprad a odkial sa vlastne dá Poprad splavovať a pokiaľ.Je tam niekde nejaká požičovňa ???

Ondrej Staňo

Ahoj. Tvoja otázka má už 5 rokov, no možno je ešte aktuálna. My chodíme splavovať Poprad v júni - cca 50 ľudí, super partia. Ak sa chceš pridať na stránke splavujeme.sk je termín, a dá sa u nich aj požičať výstroj, prípadne aj inštruktor, ale toho ti radi urobíme aj my a zadarmo. Ahoj, Ondrej.

Andrei3

Ahoj,

my sme sli Poprad dake 2 ci 3 roky dozadu od Mengusoviec a kedze sme to sli tiez v lete bolo to celkom trapenie (malo vody), ale krajinovo miestami celkmo fajn. Usek od Mengusoviec po Poprad moze byt za vyssej vody pekny a zuujimavy..inak ked sme tam boli my tak sa tam stavala MVE - tak pozor na nu..Usek okolo Popradu a nizsie je dost nudny, upravene koryto a umele splavy/hate..
fyi si cekni vysku hladiny na shmu.sk, pripadne na rieky.sk

Hosť

len pre info - mozno sa to niekomu niekedy zide - aj ine rieky na vychode sa spaluju - ked je dostatok vody :-)
alcea.sk/index.html$ret

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov