Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatranská magistrála

Diskusná téma Tatranská magistrála

Zdravim vsetkych nadsencov horskej turistiky. Na začiatku septembra by som rad prešiel tatranskou magistralou od Podbanskeho do Zdiaru. Ale sam by som sa asi trochu nudil, preto hladam nejakych zaujemcov. Predstavujem si to asi tak, ze cez den by sme proste kracali, fotili. Vecer by sme sa niekde ubytovali alebo poriesili ine ubytovanie. Urcite by sme si dali do nosa, nech je haluz. Zoznamili by sme sa s inymi ludmi - proste by sme sa bavili. A na dalsi den by sme pokracovali. Pride mi to celkom fajn dobrodruzstvo, tak napiste svoje nazory. Resp. mohli by sme zvolit narocnejsiu trasu.

Peter zak

ahoj uz ste apsolvovali trasu ako bolo co najblisie podnikate ak by to stalo zato pridal by som sa

Tulak007

Edith....50 km...ved to je normalne dialkovy pochod...sla si to niekedy? :-)...

Fireman777

Zdravim ja by som sa tiez dal nahovorit na takuto turu , ale radsej by som bral tu variantu so spanim , kludne aj niekde v prirode... termin koncom sept. mi vyhovuje

Finto

znie to zaujimavo, dobra tura na dva dni, a ten bivak asi by zalezalo aj od pocasia a za jeden den fuu to fotenie a spoznavanie neviem ci by sme to stihali :), ale by som isiel treba upresnit datum, aby sa volno dalo vybavit :)

Kamzik21

A čo tak začať už v Zuberci hrebeňovkou prejísť na Podbanské a ďaľej magistrálou?

Edith

Aj dievky by eventualne ist mohli (trenovane podotykam, ziadne trasoritky :-D )?? Lebo ja by som sla.....len ja by som to chcela prejst cele za 1 den....50km sa da prejst v pohode aj napriek prevyseniam ake magistrala ma, teda neviem si predstavit "bivakovanie" v tatrach a ani sa to nesmie.... a jedina chata na magistrale v kt. by sa dalo prenocovat je Zamkovskeho a ta je uz skoro na konci trasy nejaky 40km. Či???Aku mas ty predstavu o priebehu?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum