Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Haglöfs Matrix 50

Diskusná téma K článku: Batoh Haglöfs Matrix 50

Dlhšie som sa pohrával s myšlienkou zadovážiť si 50-litrový batoh, ktorý ma dostatočne „obhospodári“ na viacdňových výletoch so stanom či na chatách. Značku Haglöfs som okukával a obdivoval ešte pred tým, ako sa začala dovážať na Slovensko, a tak moja voľba padla na Haglöfs Matrix 50. Aké sú moje prvé dojmy?

Peter61

Zlate slova, dal by som tam kapitalky " Pochopil som, že v tomto prípade sa neoplatilo vyberať batoh s „univerzálne pohodlným“ riešením dva v jednom"

Peter61

Inak pekny detail tie zlte popruhy. mozno by sa hodili aj dalsie popruhy zlte a aj zlte uchyty zipsof. Akurat ze by to vyzeralo tak kanarikovo ako sidlisko po zatepleni a nebolo by to vobec vhodne pre GI, SAS a pod.

Su tam aj dajake reflexnie prvky ?

Edy29

mam od tejto znacky softshellovu bundu travers uz asi 6 rokov kupenu v rakusku v akcii za 240 evri ale nikde na slovensku som zatial lepsiu bundu nevidel.
zmestili by sa dnu napr. macky? hodil by sa na taky jednodnovy zimny vylet vo VT?

Peter61

Preceda bdel :
co myslis vosli by sa tam plienky pre Hanu na jeden den vo VT?

Bacaardi

macky by sa dnu urcite zmestili:-).
ked ta dokaze batoh na tri sturi dni obsluzit, na jeden den urcite. otazne je, ci chces batoh IBA na jednodnovky, v tom pripade odporucam mensie varianty od Haglofsu, ak ti tato znacka vyhovuje. mne ucarovala:-)

Erik Antony

mne sa doteraz najlepsie osvedcila GEMMA Turist s prednym plnenim.Netreba sa v tom z hora prehrabavat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov