Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Chleb Lyžiarskeho klubu Turany

Diskusná téma K článku: Chata Chleb Lyžiarskeho klubu Turany

Pod pojmom Chata Chleb sa hneď každému milovníkovi Malej Fatry vybaví známa turistická chata alebo lepšie povedané bufet s možnosťou skromného ubytovania priamo pod hlavným hrebeňom pohoria. No názov Chleb nesie tiež ubytovacie zariadenie Lyžiarskeho klubu S. C. Nádej z Turian, ktoré leží len pár výškových metrov poniže známej Chaty pod Chlebom.

Roderik

No chceli sme tam ist cez jarne prazdniny ja som tam volal ,cez dalsie 3 cisla som sa dovolal k tomu spravnemu cloveku ktorý to ma teraz pod palcom samozrejme termin prazdnin bol obsadeny ale teraz sa vraj menia ludia vo vedeni klubu a su tam nejake nezhody tak zatial stopli prenajom ale vraj by to malo potom fungovat ....to bol stav k polke februara...

Lubo

Zaktualizoval som clanok s fotkami z minuleho tyzdna. Chata bola na pohlad otvorena, pri chate boli dva ratraky. Vnutri som pozriet nebol.

Mate niekto info, ako je to s chatou teraz?

Peter61

sluhaj Tomaš, šicko ňejdze cez ksichtoknihu. Vežni teľefon abo smradfon, zavolaj a paňuš Ci povi, či hej abo ano. (preklad pre Záhorákov a pod. nárečovo vzdialených : telefón je funkčný.

Tomáš A.

Peter61 - ďakujem.
Bohužial skušal som aj ich stránku aj facebook stále bez odpovede... Škoda, teraz ked sa chata pod chlebom prerába mohli z toho ťažiť zatial.

Tomáš A.

Prosím Vás, nakoľko je Chata pod Chlebom v rekonštrukcii a 23.09. mame na pláne prechod hrebeňa funguje teraz chata? dá sa tam ubytovať aspoň? Ďakujem.

Lubo

Podla nasich info tato chata aktualne neposkytuje ubytovanie, nakolko prebieha o objekt sudny spor. Skoda :-(

Licitor

Bol som na tejto chatke v lete pred asi 1-2rokmi
Super atmosféra,chatárka večer piekla krumple v trúbe, len tak solené, ponúkla aj svoje víno,čaj, ráno pečený chleba.Tak som tam zobral teraz priateľku.
Veľmi nepríjemné prekvapenie,primitívny chatári, v chate neporiadok.
Radšej sme sa vrátili na hrebeň,na chatu vo Vrátnej.
čudné,že domáci si hostí nevážia.

JuraZ

Akoto vyzerá s vlekem nad chatou?
Dakujem.

Minich.m

Najskôr som chatu skritizoval ohľadom neprofesionálneho prístupu,
ale teraz ju musím pochváliť. Udalosti sa vyvinuli tak, že sme tam nakoniec spali a nedorozumenie s rezerváciou sme si vyjasnili.
Prikladám aj foto: plus.google.com/…/9RPcvn4dhi4

Pozitíva: milé privítanie horúcim čajom od Bohuša a Milky, spoločenskí a príjemní Bohuš s Milkou, krásne prostredie, kuchynka, výborné na zimnú lyžovačku (veľa snehu a majú aj vlastný vlek), odporúčam hlavne väčším skupinám z dôvodu súkromia, TV + WIFI, .....

Negatíva:
žiadne

S radosťou prídeme aj nabudúce

Peto.z.bb

Vdaka za dobru spravu, verim ze sa na chate co najskor uvidime. Osobne preferujem system nevratnej penaznej zalohy a la Zbojnicka, hoc viem ze aj ten v SR obcas zlyhaval (Durkova za Dura). Pan Sichtik, len pre Vase info, buduci vikend idem(e) na akciu kde po dohode chatara a objednavatela velkej skupiny radi platime nevratnu zalohu 10 eur / osoba za rezervaciu postele, a ziadne peniaze navyse ani nic ine, toto je na horskych chatach skvele ze nam vsetkym ide o dobru atmosferu, a nie o peniaze. Prajem Vam co najviac takychto skupin, co pridu za kazdeho pocasia, aj kvoli ludom a atmosfere, a nielen kvoli "sportovemu vykonu".

Bohuslav Šlichtík, predseda LK Turany

Váž. pán Minich,
je nám úprimne ľúto a plne chápeme Vaše rozčarovanie, že to takto dopadlo a ešte raz sa ospravedlňujeme (neviem už po koľkýkrát).Stále platí naša ponuka na ktorýkoľvek iný termín.Ponúknuté podmienky "nejakej inej skupiny" boli naozaj pre nás nadštandartné a po diskusii sme sa ich rozhodli prijať. Môžem Vás ubezpečiť, že to neboli peniaze. Mimochodom bolo to po prvýkrát v histórii nášho klubu, keď ubytovanie ponúkame už desiatky rokov, čo sme niekomu takto odmietli ubytovanie.
My máme tiež svoje negatívne skúsenosti so zákazníkmi a myslím,že mi to potvrdia aj iný prevádzkovatelia ubytovania na chatách, že sa stáva takmer pravidlom, nahlásiť "pre istotu" viac záujemcov ako v skutočnosti príde. Tiež sa nám už stalo, že z rôznych príčin neprišli vôbec.My to chápeme, pretože my sme tiež turisti.Každý chatár sa však s tým, ale musí vysporiadať na svoje náklady.
Takže ponúkame ruku na ďalšiu spoluprácu a pozývame všetkých milovníkov Malej Fatry na našu lýžiarsku chatu.

Salatin

Najnovšie sa dá osprchovať aj na turistickej Chate pod Chlebom za 50 centov.

FunTTomas

Začiatkom júla 2012 sme spali na chate jednu noc a nebol problém, boli sme spokojní. Po celodennej horúčave dobre padlo sa osprchovať, čo na susednej turistickej chate nie je možné. Taktiež chatárska služba bola ústretová.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma