Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyšná Revúca – Staré Hory v hmle

Diskusná téma K článku: Vyšná Revúca – Staré Hory v hmle

Už je to nejaký rok, čo som spoznal krásy turistiky, ale zatiaľ som v prevažnej väčšine spoznával len východ Slovenska. Toto leto som sa rozhodol zmeniť to a chcel som navštíviť aj vzdialenejšie kúty našej malej krajiny. Ako prvú oblasť som si spolu s partiou kamarátov vybral hrebeň Veľkej Fatry. Začali sme vo Vyšnej Revúcej a skončili na Starých Horách.

Ran

Ej veru škoda toho počasia. Je to kraj môjmu srdcu blízky, v Revúcach som bol tento rok asi päťkrát, viem o čo ste prišli.Rozhodne sa treba vrátiť. Aspoň ten ponurý, tajomný les vám vyšiel:) Vďaka za článok.

Svatopluk stepanek

pekny vylet, SKVELE FOTKY
mal som rad take zahmlene vylety - clovek nevie, ci ide nizkymi oblakmi ci hmlou ci drobnym dazdom
a nikde zivej duse..
je to ako v nejakom fantasy filme ( este by sa mali niekde zjavit skriatkovia )

Daulagiri

Keď je človek v takejto lokalite prvýkrát a má takéto počásko to zamrzí, ale aspoň je dôvod vrátiť sa.

Misko79

trosku mi to pripomina moj prvy neuceleny prechod hrebena VF, Ruzomberok-smrekovica: pohoda, smrekovica-borisov: dazd, vietor, hmla - hnus, z Borisova sme to potom predcasne zabalili. Potom som toto pohorie absolvoval viackrat a za pekneho pocasia hmmm, jedno z najkrajsich pohori, uzasne fantasticke, jedinecne. Apropo pekny clanok, trosku som si zaspominal :)

Jantaara

Boli sme na hrebeňovke tento víkend od Krížnej až po Sidorovo. Celý čas sme mali hmlu a vetrisko, ale na Frčkove sme mali také oblakovo-inverzné divadlo, že to stálo za to. (Dám nejakú fotku do galérie.) A les za Smrekovicou bol v hmle tiež nádherný.

Milan Ziak Aviatik

trosku off topic, kedye sa tentokrat nejedna o turisticke videjko ale o zabery natocene iPhonom z paraglidu, ale fanusikom Velkej Fatry pripomenie toto malebne pohorie:
youtu.be/pW8q542nIsk

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov