Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Útulňa pod Minčolom

Pafi

V útulni, teda v jej zadnej časti, sme prespali 27./28.10. Pre dvoch celkom luxus, boli tam aj nejaké matrace, no hlavne bezvetrie. Studnička vyschnutá, po vodu musíte kúsok nižšie k potoku.

Peter61

Ten pramienok pri útulni je málo výdatný. Má síce krásny "domček Ekopolis" ale na vlastnom prameni by sa zišlo troška popracovať.
No a drobnůstka : cca 20 m nad ním je latrína. O.i. to nemá logiku : ťahať "náklad" do kopca hore od chaty. Šak nedobehňem.

Výdatnejší pramienok ako pri chate je vyššie cca 100 m pod chodníkom.

Blatta

Ahoj všem,
aktuální stav je takový,že zezadu chaty v přístěnku přespí max.dva nocležníci a možná i pes :-) Půlka plochy přístěnku je zaskládáná dubovými fošnami a dalším harampádím...
Studánka u chaty je vydatná,ale bylo to taky způsobené silnými dešti.Pramen "u stromu",cca 120m nad chatou,je použitelný,ale vodu do petky je třeba nabrat hrnkem.Latrína funkční,jen do ní trochu zatéká malou dírkou ve střeše.

Zivan

Potvrdzujem že turisti z Lipan sú veľmi ústretoví.
Útulňa dobre poslúži pri túlačkach Čergovom.
Útulňu spravuje aj prítulný plch, ktorý vás tiež rád privíta.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov