Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Urnské Alpy - Rigi a Pilatus

Diskusná téma K článku: Urnské Alpy - Rigi a Pilatus

Z Bratislavy som v piatok ráno odchádzala za pekného počasia, do Zurichu som prišla za dažďa. Predpoveď na druhý deň tiež nebola veľmi optimistická, no ranné hmly sa podľa nej mali okolo obeda rozplynúť. Okrem toho lístky na vlak už boli kúpené a naše plány sa zmeniť nedali. Nakoniec som si povedala, že aj hory v oblakoch môžu vyzerať pekne, tak prečo by všade mala byť len gýčová modrá obloha. Nenechám si počasím predsa pokaziť tak dlho plánovaný predĺžený víkend.

Kofoluska

Aha....No, pouzila som ofiko nazov, ani som netusila, ze to ma aj nejaky miestny nazov. :) Nasi svajciarski sprievodcovia nam nic nepovedali, potvory :)).

Phalike

Kofoluska: Myslel som ten popisok Luzernske jazero pod jednou z fotiek.

Kofoluska

Salatin diky. Farebne fotky vyzerali strasne, vzhladom na pocasie. Takze jedinym riesenim bola CB verzia. :) Som rada, ze sa paci.

Phalike myslis to jazero, ktore spominam v povesti? V original texte sa totiz spominalo nejake uplne ine jazero, ktore som na mape vobec nenasla.

Phalike

Bol som na Pilatuse tento rok, jazda ozubnicou je vskutku famozna a vyhlady z vrcholu neskutocne! Len sa pocas sezony Treba pripravit na mnozstvo ludi a dost vysoku cenu, 70 svajciarskych frankov = cca 60 Eur. A co sa tyka jazera, myslim ze castejsie sa pouziva pomenovanie Vierwaldstättersee.

Salatin

Niekto má slabosť na ČB fotografiu:-) Hmla,ČB fotka a výsledný efekt je klobúk dolu.vážne

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum