Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Jahňacom štíte

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Jahňacom štíte

Kroky turistov pomaly odkrajujú z metrov nádhernej slovenskej prírody, stúpajúc k špičke, peaku, najvyššiemu bodu, vrcholu daného miliónmi rokov nahromadeného kopca. Partie kamarátov, v hlúčikoch nahromadených za pomoci spoločných spomienok stoja, utierajúc kvapky potu z čela, fotografujúc okolitú nádheru či odkusujúc zo sójovej tyčinky či polovičkou pripraveného lepeňáku. Scenár padnúci na mieru hociktorému z výstupov na dôsledne vybrané nádherné kopce zo série 10 rokov – 10 vrcholov s HIKING.SK.

Merhorn

Btw miso, jedna chybka hned v uvode. Jahnaci sa "nehromadil" miliony rokov. To by este platilo o blizkych beliankach napr, ktore su vapencove a teda tu realne k hromadeniu materialu pocs milionov rokov platilo.
Jahnaci je zula + - a teda jeho povod je viacmenej cisto vrasnenim a vyzvihnutim pevneho podkladu. Ok, aj ten sa hromadil pocas evlucie planety, ale to potom nejde o miliony ale miliardy rokov :)
Sorry... :D

Bacaardi

afterparty bola - usetril som robotu cenzorom a mravnostnej policii na hiking.sk :-)

UNCLE LACO

Axel. Afterparty bola jednoducho skvelá! Celú nedeľu sme pri šľapaní na Chatu Plesnivec skladali čriepky pamäťových kariet. :-)
Takže akcia sa vydarila, nikto si nič nepamätá ...

Putzig

Super napisane, super zorganizovane, super prevedene. Proste bolo fakt super. Dakujeme. Peto&Ada

Axel

Ako pekne diplomaticky si informacie z afterparty vynechal. Nikomu verim nenapadla moznost, ze si z jej priebehu nic nepametas... :-P

A Adina: mala si ich vytrepat aspon na Brncalku, nebolo by tam nasmu drobcovi tak otupno.

Adina

Uzasny napad, uzasni ludia, radost zo stretnuti na nasich Slovenskych kopcoch. Na vacsej casti som sa zucastnila a mam z toho len same dobre pocity a radost. Na tomto poslednom sa mi nedalo. "Vrcholila" som na tom mojom, so vsetkymi 4-ma vnucatkami (samozrejme v horach, nedaleko vas), z ktorych raz, verim, budu tiez hikingaci. No myslela som na vas. Vidim, ze bolo opat vyborne.
Prajem HI Kingu, hiking.sk a vsetkym, ktori su okolo, len to naj. Ved bez neho by som ani ja nepoznala to, co som spoznala. Ste vsetci super :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum