Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dúhové čudo

CBS

Dobrý deň. Sme vydavateľstvo kníh a máme záujem o spoluprácu s vami. Jedná sa o uverejnenie fotografií v pripravovanej edícii - Čarovné Slovensko. Ozvite sa ak máte predbežný záujem.

Tu sú podmienky spolupráce. Pokiaľ vam vyhovujú - vyberiem si fotky.
carovne-slovensko.sk/

Mgr. Martin Kmeť
redaktor

kmet@cbs.sk

PS.Neviem sa s vami inak spojit

Adina

barselo aj ja som nejaky cas musela cakat, kym som mohla castejsie. A hory nie su len Vysoke Tatry :-).

Barselo

Žiaľ práca je dôležitejšia a tá moja nedovoľuje častejšie si užívať pobyt v horách, aj kvôli vzdialenosti, inak to nevidím len sa tam prestahovať...

Adina

eeej, ale vam zaprialo, aj mne sa uz viackrat zadarilo a bez hor uz nemozem ... :-)

Barselo

Zdenči, ja som bol asi pri druhom ale našťastie nikomu sa nič nestalo, takže teraz už iba šťastie v horách - a tým šťastím by úplne postačilo aj sem tam lepšie počasie keď sa vyberieme do hôr dvakrát do roka :)))

Zdenči

Medzi horolezcami sa traduje povera, že: Prvé uvidenie Vidma - hory človeka vítajú. Znamená šťastie v horách. Druhé - hory človeka varujú. Znamená akútne nebezpečenstvo smrti v horách. Tretie - hory človeka milujú a berú pod svoju ochranu. Znamená, že je prekonané nebezpečenstvo, dotyčný sa zaradil medzi skúsených znalcov hôr a jeho ďalšie pôsobenie v horách už bude iba úspešné.

Meky

To čudo sa volá vidmo.Tiež sa mi podarilo 2krát ho vidieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Ako na Marse Tak tento deň si pamätám. Podobné sklamanie z výhľadov som zažil na Veľkom Gríči. Napriek slnečnej predpovedi z výhľadov nezostalo skoro nič. 😉

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky