Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: (Ne)obyčajný výstup na Kežmarák

Pabloo

ale zhodou okolností na tom istom mieste - takmer

Ala117

re alexander,jonathan, Peter61
čo s tým má Kuráň aj keď mi ho ľúto. čítajte pozorne: že oni (Pavúci), Zahynul v horách so svojím bratom pravdepodobne pri zostupe.

Tomito

super clanok, vdaka , ze si to prezil :)

Boro

Nuž ja si myslím, že sa to nikdy nezmení. Ludia vždy budú robiť veci, nad ktorými iní budú krútiť hlavou. A absolútne uznávam, že každý z nás má nárok robiť a konať to, na čo má v sebe túžbu. Veď kde by sme boli, keby sme len sedeli za pecou a báli sa vybehnúť za vrátka pretože je tam poladovica a pod. Takýto ľudia nám ukazujú, že naše limity sú takmer nekonečné a že môžme dokázať úžasné veci. Zomierame u toho, to áno. Ale prídu iný a tí to dokážu a v tom to všetko je. No a že robíme u toho chyby ? Veď sme LEN ľudia. A chybovať je ľudské.

Rudolf

RE Peter61 ...presne tak, len dátum je myslím 18.3.1985.

.ph

vrana: mas pravdu, ja som si to poplietol, myslel som na Jakesa a pisal som o bratoch Pochylych, ktori naozaj zahynuli pri zostupe z lezenia.

Peter61

Ondrej a Pavel Pochylí - dosková lavína , 25.2.2000

Luděk (30) so spolulezcom Ivanom ( 26) Hlinska dolina 1.3.1985 ?

RIP

Vrana

2 ph: bratov Pochylych zmietla lavina z Nemeckeho rebrika na zostupe

.ph

Pekny clanok, akurat dotycni pani nezahynuli pri lezenie, ale na skialpovej ture pod lavinou a kvoli tomu by som teda horolezectvo nezakazoval.

Jantaara
Moja prastarká (nech je jej zem ľahká) by takto povedala: -No po čo tam lezú?? Po čo?! Koľko užitočnej roboty mohli za ten čas urobiť!

-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum