Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lačnovské, Čertove a Pulčínske skaly

Diskusná téma K článku: Lačnovské, Čertove a Pulčínske skaly

Vo Vizovických vrchoch sa na pomerne malom území nachádzajú tri skupiny skalnatých útvarov, ktoré sú od seba charakterom dosť odlišné.V uhladenej krajine pôsobia dosť zvláštne a vzhľadom na to, že sa táto oblasť nachádza iba pár kilometrov od hraníc, je to vhodný tip na víkendový alebo len jednodenný výlet.

Zdenči

Čertove skály sme včera s juniorom videli z historického vlaku.Sem sa určite vrátim aj na nejakú turistiku

MisoB

V rámci trojdňovej túlačky Valašskom som si pozrel Lačnovské, Čertovy aj Pulčínské skály... Boro, pri pivku v trampskej hospode v Pulčíne som na teba intenzívne myslel. Totemu odpadol jeden roh, ale interiér je stále štýlový :)

Adushka

Super, ze bola opisana aj tato cast krasneho uzemia, hoci uz za hranicami. Mne chybaju uz len tie Lacnovske skaly, zvysok mam prejdeny viackrat, a hlavne Pulcinky stoja za navstevu :) Potom sa da krasne pokracovat po cervenej na hreben Javornikov, sice tura prevazne lesmi, ale uplne ludoprazdna, odporucam..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov