Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Stoh a Poludňový grúň zo Štefanovej

Diskusná téma K článku: Stoh a Poludňový grúň zo Štefanovej

Ako to už u milovníkov hôr chodí, rozhodli sme sa spolu s Táňou blížiaci víkend stráviť na horách. Výber padol na všeobecne obľúbenú Malú Fatru. Doteraz som nestúpal na Stoh z Medziholia. Tento rest sme zaradili do plánu. V pôvodnej verzii bola i noc na Chate pod Chlebom, ale z toho sme počas túry upustili.

TomXX

My sme riešili, čo je horšie - či Poludňový ráno smerom hore, alebo poobede dole. Výhra nie je asi ani jedno, ak teda druhý koniec túry boli Baraniarky. Na blato nebolo výhra ani jedno riešenie :))

ELBe

Ja chodím Poludňový ZÁSADNE len hore. Raz v živote som ho zliezal, bolo to horšie ako batizovská. Najmä okolo 15-tej, keď lanovkári schádzajú na Grúň, tí to dokonale vyleštia :-)

Antenkar

Ja som si to takto dal dva dni pred Vianocami a bola to fantastická snehová túra. V slniečku, mraze a vetre. Ale vlastne aj preto chodím po kopčekoch :-)

Dzakomoo

veľmi pekné fotečky, sú ešte krajšie ako článok :)

Sona

To som bola ja. V zasade mas pravdu, ale nie je v mojich administratorskych moznostiach to urobit tak, ako vravis.

Vrana

Lubo nehnevaj sa ale myslim, ze stacilo vyhviezdickovat vulgarizmus a nemazat cely prispevok od "vladarsky".

Vrana

Niektori rodicia robia vsetko preto aby detom znechutili hory uz od malicka. MEGA EGO im nedovoli inak.

Vladarsky

ano to dokazavanie ega svojej osobnosti na úkor tých najmenších je na hovno. Ked sú taky machri nech sa dajú do polohy svojho dietata. Neviem, ale podla man sa tým chcu pochvalit. ked som na hrebeni pod ostrym rohacom stretol som tam pepanov a ty mali dieta v sedacke a este sa chvalili ze pekne spí, no ono spalo z vyskovej nemoci a tekutiny mu tiez nedavali a na konie c povedali ze boli i taky v alpach.

Bazin

vladarsky, neskutocne, ja som tak videl v lete vo VT ako cech niesol chlapca na Krivan, nic z toho maly nemal akurat tak bol pripeceny do ruzova ako prasiatko!

Vladarsky

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK vulgarizmy

Daulagiri

Tak tie miestečka sú z hľadiska blata povestné.
Inak taká pohodka túra, pekné prostredie a podľa fotiek aj veľmi zaujímavé počasie.

Pipin

Nazdar Igor, závidím, i keď počasie, ako to už v poslednej dobe býva, asi nič moc, čo? My sme cez vikend boli na Pupove, tiež sme sa vyblaznili v snežniciach. Adina, ten napad s mačkami na blate mi už dlho vrta v hlave :) Skúšal to už vôbec niekto?

Marianisko

zase článok z MF a zase tie isté kopčeky ale inou trasou? čo je uhorková sezóna?

Adina

Na slikačoch ako mal Dusko ano, no vtedy ani riadne vibramy napomahali. Dnes uz mam macky, nabuduce pouzijem. A... mas odpustene :-))))

Zdenči

Dole Grúňom som ešte za sucha nešiel ani raz. Ale po snehu je to úplná paráda. Dá sa to zošmýkať aj za 15 minút :-)
Adina, nehovor, že horec ako odškodné nepotešil :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma