Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Soirée s Reinholdom Messnerom

Diskusná téma K článku: Soirée s Reinholdom Messnerom

Dňa 8. novembra 2012 sa Reinhold Messner ukázal na pozvanie spoločností Slovak Telekom a Samsung v bratislavskej Redute. Účasť len na pozvánky, kopa manažérskych hláv, VIP klientov, celebrita Adela a načančané hostesky. Úplne iná atmosféra, ako sme zvyknutí z horských festivalov. Nuž, vlk v rouše beránčím sa vydal na partizánčinu medzi „smotánku“ vyvolených.

Starec

Parádny článok a naozaj výstižné múdrosti. Ešte by som pridal jednu: Cesta je cieľ! Týmto som si doplnil mozaiku o R.M. - je to fakt osobnosť.
Keďže som fanda do cyklistiky, možno sa dožijem nejakého rozhovoru (stretnutia) s L.Armstrongom a prinesie svetlo do kauzy, ktorá je t.č. o ňom rozvírená.

Bacaardi

Vlado, Peter dakujem:-). Ja som mal pocit, ze skladba ludi tam (pozor, boli ale tam ako vynimka ludia aj ako Zoltan Demjan napr, pripadne kadejaki zcestovalci) by tam sla aj keby tam bol Philip Kotler, Jack Walsh, ci ini, co to dotiahli fakt vysoko.
To ze si telekom povedal, ze prve soiree bolo s tymi co to dotiahli najvyssie v ramci nadmorskej vysky, to je take provplanove klisoidne, kazdopadne NAS potesilo:-). nas horskych muzov :-)

Vladimir50

Ano, aj ja mám z Messnerovej návštevy pocit, ktorý je blízky tomu porekadlu o hádzaní perál. Aj keď si myslím. že v ST aj v Samsungu to mysleli dobre, len asi nemajú skúsenosti a nezohľadnili špecifiká osobnosti - a okruhu jej činnosti - ktorú si pozvali.

Inak trošku som zmenil svoj text na našej klubovej stránke, (ak ste sa tam už niekto boli pozrieť) dodatočne som si uvedolmil, že je nevhodné komentovať prácu iných.

Peter61

Bacardi : palce hore !
Vladimir 00:12: tusim je dajake porekadlo o hadzani peral...

Vladimir50

Ešte raz musím pochváliť Michalov článok.
Teraz mi telefonoval jeden účastník štvrtkového večera s Messnerom a vraj tam nič zaujímavé nebolo tak som mu odporučil prečítať si Michalov článok.

Vladimir50

Matúš ďakujem.
Naozaj to bol super zážitok. A kľudne nás tam v tíme, ktorý som zastupoval (a ktorý som si vymyslel) mohlo byť snáď aj 20. Toto vedieť pred akciou, tak máš odo mňa určite pozvánku aj Ty. Ale bál som sa, čo mi povedia v Slovak Telekome aj na tých troch ľudí.
Ja som sa pre zmenu nedostal na večernú akciu, kde. Matúš ak Renhold prijme moje pozvanie na Slovensko tak Ti určite dám vedieť. Len to prosím Ťa nikomu nehovor, lebo z toho nechceme urobiť nejakú veľkú masovku.

MatusM

Super zážitok, Vlado, teším sa aj za teba :)

Lubo

Gratulujem, Vlado,
nas ani nenapadlo poziadat usporiadatela o to, aby sme s nim spravili rozhovor :(.

Vladimir50

Pekný článok.
Ak si chcete o Messnerovej návštev v Bratislave prečítať viac ďalší článok nájdete aj na stránke Turistického klubu Štart: tkstart.udt.cz/, Nám sa podarilo Messnera si ukradnúť na 10 minút len pre seba.

Daulagiri

Tak tomu sa hovorí pozvanie ktoré sa neodmieta. Paráda, v dobrom závidím.
A presne tak, čo tam po športe, dobrodružstvo je to pravé a naj !

MatusM

.. aj podpis má ako pánko z horolezeckého neba. Tie kopčeky sú také maličké :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum