Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malé Trakany - Hosťovce 2. časť

Diskusná téma K článku: Malé Trakany - Hosťovce 2. časť

Naše putovanie po južnej hranici Slovenska na Východoslovenskej nížine rozdelili rieky na tri časti. V druhej časti opíšem putovanie medzi Starým Bodrogom a Hornádom, pričom sme sa dostali aj do Slánskych vrchov a tam sa o rovine, či jarnej prírode príliš hovoriť nedalo. Tu sme čiastočne využili aj turistické značenie. Snehu bolo príliš ce+a na to, aby sme sa brodili neprešliapaným terénom, pričom sme ešte aj potrebovali stihnúť posledný autobus z Byšte.

Boro

Miro,naozaj veľmi pekná túlačka.Má to atmosféru a aj keď to nie je bohvie akaký terén,je to zaujímavé a pútavé.(... a pozdravuj Danicu)

Vlado

Po putovaní ukrajinskou hranicou,ďalšia zaujímavá akcia.Už sa teším na pokračovanie,hlavne v častiach,ktoré som si sám prešiel.Nemám v nohách súvislý úsek hranice ale pohyboval som sa v častiach od Ipolytarnócu po Kečovo.Tak sa teším na porovnanie mojich a autorových zážitkov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov