Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kościelec a Svinica zo Zakopaného

Grizzly16

Ahojte, nema niekto info ohladom stavu Svinica - Zawrat je chodnik stale nepriechodni?
Dik za info vopred.

Beta

V poľských novinách je článok o tom, že to čo sa stalo na chodníku medzi sedlom Zawrat a vrchom Świnica môže sa zopakovať v iných miestach. Nedávno sa skala odtrhla aj pri jaskyni Jaskinia Mroźna (Západne Tatry), a ešte na Kościelcu, keď tam bol horolezec. V článku je napísané, že táto situácia sa môže zopakovať a píšu, aby dávať pozor a v takýchto lokalitách mať na hlave prilbu. Aj píšu, že pravdepodobne chodník Świnica - Zawrat bude uzavretý celé leto, lebo tam sa môžu znova odtrhnúť skaly. Tak dávajte pozor!

krakow.wyborcza.pl/…/7,44425,…

Ran

bazin: plánovať sa bude o týždeň vo Fatre:) pokecáme o tom.
merhorn: nejaké foto svinica-zawrat ti pošlem na maila, žiadny extrém, len tie reťaze po celom úseku. "najtazsie" bolo asi zo zawratu dole k plesu, aj to hlavne preto že bola obava, aby som niekoho dole netrafil, lebo dost sutiny po ceste. ten jeden komínček, kde som 20min čakal na 8 ludí zdola, však odfotený nemám.

Merhorn

Velmi pekna trasa, skoro rovnaku trasu som pozeral nafotenu na picase od niekoho a inspirovalo ma to na tento rok dat nieco podobne :) Btw ten usek svinica - zakopa co si dal tu foto. Tam to vizera uplne jednoduche, mas nejake foto aj z tych "najtazsich" miest?

Adina

Toto sa mi paci, mozno sa podari tento rok :-). To o lanovke som si uzila, koli davom sme zmenili turu.

Mkosik

Pekny clanok. Nad Svinicou rozmyslam uz dlhsie, presvedcil si ma, aby som ju do turistickych planov zaradil uz tento rok a samozrejme nesmiem vynechat ani Koscielec.

Bazin

dole klobuk, ja to mam v plane a ty uz v nohach a clanku a peknych fotkach, co tak v zime nieco z toho?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov