Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Stodola v sedle Rozdiel

Diskusná téma K článku: Stodola v sedle Rozdiel

Pri poľsko-slovenskej štátnej hranici nad obcou Litmanová vedľa sedla Rozdiel (Przelecz Rozdiela) stojí stará stodola. Nie je v najlepšom stave, ale v prípade potreby dobre poslúži ako bivak, či len dočasné útočisko pred nepohodou počasia.

Pavel Forgáč

Neviem či som len neschopný alebo už objekt neexistuje, ale už druhýkrát sa mi ho nepodarilo nájsť ani v lete v roku 2019 a ani teraz v lete roku 2020 večer som tam pobehoval ako splašená ovca, ale aj napriek tomu, že má byť objekt priamo na značke, tak som ho nenašiel. Ak má niekto aktuálne info či objekt ešte existuje a v akom je stave, tak by to sem mohol nahodiť. Lebo ja už fakt neviem :D.

Peter Miler

Stodolu som skontroloval 23.8.2013. Strecha nepremoká, seno je čisté, spať sa dnu dá bez problémov. Dokonca som vnútri nenašiel žiadne odpadky. Tie boli len okolo ohniska, ale aj to len "symbolicky". Suchého dreva je v lese pod stajňou nadostač. Čiže na prenocovanie absolútna parádička :-)))

Pafi

Spali sme tu v októbri 2008, úplný luxus. Objekt sa zdál na spadnutie, ale sa mi vidí, že je stále ok! Voda zo spomínaného potoka bola bez následkov použiteľná, vďaka za pripomenutie.

Alexander

Ani ja som Stano do nej nenakukol pri ceste tam, to len núdza ma prinútila - pri Obidzi ma hmla, strata pohraničných pätníkov, nejasné značkovanie a blížiaci sa večer prinútili k rozhodnutiu nepokračovať na Eliášovku, ale vrátiť sa do sedla s nádejou, že tie dve stodoly, ktoré som zobďaleč videl, budú vhodné na bivak. Niekedy pomôže proste náhoda...A ten odpad - všetky fľaše, ktoré som videl, boli poľské.

Nonormal

Okolo tej stodoly som šiel už nespočetnekrát, ale nikdy som nenakukol dovnútra. Ale to seno vyzerá lákavo. =)

A tá búda v sedle rozdiel, odpad v nej bol keď som o nej písal článok, ale toľko, koľko ho tam je teraz...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma