Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: skalnata chata

Zdenči

Aďo...my si z toho robíme srandu...možno niektoré rady boli OK, ale aj tak si budeme fotiť ako sa nám zachce :-)

Aďo.4

Je to super..Není tam toho veľa.Hadám by si nešiel dať dolu anténu z chaty.. :-D Myslím,že to vyzdvihol aj vladvlad v príspevku o 17.25..Nie všetko,čo Vám vštepovali na horalfeste musí pri niektorom zábere sedieť :-D

Adina

Roman,ak zmenis styl fotenia, urobis chybu chybovatuuuu, mas krasne fotecky. A co sa tyka Horalfestu...su situacie, ked sa niektori ludia musia prisposobit.... Ak budes chciet, vysvetlim osobne.

Bazin

vladvlad a to je prave chyba mismas, ale nam vsetkym ako domumentacna fotka sa paci , co som rad

Vladvlad

Výhľadov na KH spolu s inverziou je množstvo, rovnako je množstvo fotiek tejto chaty. Ale koľko je fotiek, kde je aj chata (+nápis), aj KH a do toho aj inverzia? :))) Tak si to treba vážiť :)

Zdenči

pán Škandík by ťa za uši vyťahal za takúto kompozíciu :-)

Bazin

vladvlad, dik,aj mna take pohlady fascinuje, len ci potom tych objektov tam nieje vela a nevznika mis-mas, ucastnici workshopu horalfestu 2012 budu vediet o com hovorim , :-)

Bazin

andi nelutuj , take este bude o jojoj

Vladvlad

Takéto výhľady, kde sa spojí výrazný objekt z jedného pohoria a je vidieť druhý objekt na inom pohorí, mám rád. Veľmi zaujímavé.

Adina

Teraz lutujem, ze sme neostali radsej s vami.

Bazin

:-), naopak , zrkadlovka je starucicka 6rokov, kompakt bol len ked som ju nechcel tahat so sebou ale uz je skoro mesiac v servise a neviem ako este dlho....

Nsvetozarov

Hmm, veľmi pekný a zaujímavý záber. Až teraz som si všimol, že si "presedlal" z kompaktu na zrkadlovku. To kvôli tomu, že sa ti ten starý SONY foťák pokazil? A fotí sa ti s tou novou zrkadlovkou dobre?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok