Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hlohovec – Bezovec – Mníchova Lehota

Diskusná téma K článku: Hlohovec – Bezovec – Mníchova Lehota

Myšlienka prechodu hrebeňa Považského Inovca ma lákala už takmer tri roky. Však som ho mal doslova pod nosom a každý deň mi dotváral neodmysliteľnú panorámu Nového Mesta nad Váhom. Vždy to však na niečom stroskotalo. Raz to bolo počasím, inokedy nedostatkom času, ale najmä nevedel som dať dohromady tím ľudí, ktorí by boli ochotní hrebeňovku absolvovať. Paradoxne môj odchod za prácou do 40 km vzdialenej Dubnice nad Váhom pomohol zrealizovať plán. V novej práci som spoznal skupinu kolegov – turistov, slovo dalo slovo a onedlho bolo všetko naplánované. Rozhodli sme sa pre pohodlný trojdňový prechod s „plnou poľnou“ a nocľahom pod stanmi.

FunTTomas

Tomba81: užitočné by bolo, keby si o objekte napísal článok, lebo v diskusii to veľa ľudí nezaregistruje. Tiež fotka do galérie bude užitočná, aby sa zobrazovala na turistickamapa.sk$ret rovnako ako článok o útulni.

Tomba81

Chcem dat este do pozornosti ze tu na Ahoji je utulnicka kde sa dá vyspat. Horam zdar

Tomba81

Je to uzasna trasa.... prave som na Ahoji a tu prenocujem....ale kedze ma s nasledkov prace zklamali klby tak to budem musiet ukoncit... chcem sa dat do poriadku a urcite sa sem vratim.

TomXX

My ideme teraz v sobotu z Havrana do Mnichovej Lehoty, mozno az do Trencina. Z HC na Havran to mame nachodene, takze tu cast vynechame :)

Bulhar31

Panska Javorina je medzi Bezovcom a Inovcom a nie medzi Havranom a Bezovcom.Tam je Marhat, na ktorom je tiez rozhladna.

Ehm

si si isty ze to bola Javorina a nie Marhat? :)

Bežkár

Prešiel som hrebeň v zime a od S. Havrana po Bezovec som stretol len troch ľudí! No vynechal som rozhľadňu na Veľkej Javorine (len 20 min. odbočka!), takže sa tam určite vrátim!

Daulagiri

Inšpiratívne, raz túto hrebeňovku určite zrealizujem.

Unrealista

pri zostupe z jazdovkov na inovecku chatu sa dá pri velkom štastí vidiet Tatranský Kriván,raz som ho videl skoro ráno,ani som tomu nechcel verit.

PaliT

Fajný článok, tú trasu si určite niekedy prejdem. Vďaka za inšpiráciu. :)

MisoB

Tiež som pred pár rokmi Inovec takto prešiel... božský kľud - v južnej časti po sedlo Havran som nestretol ani nohy. Akurát na Marháte ani na Panskej Javorine ešte nestáli rozhľadne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum