Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Drak sa vracia - 1. deň

Bulat

parádny článok aj túra- vypočul som si z archívu aj reláciu pána Grebáča a veru si musím zohnať túto novelu, ktorú som v školskych časoch tak hrubo odignoroval !
Inak presne v uvedenom čase /19-21.oktobra/ sme zhodou okolností brázdili Západné Tatry okolo obidvoch Bystrých a veľmi sme sa priblížili aj k Temniaku a Červeným vrchom, naše kroky smerovali Kamenistou i Tichou dolinou... to sme netušili, že o pár kopcov ďalej sa práve odvíja ďalši diel tejto úžasnej relácie :-)

Ran

servus miro. pred pár mesiacmi som tu mal článok, v ktorom prichádzam z hlinskej doliny a pak ideme spolu prakticky až po murowaniec. fajn prečítať si dojmy niekoho iného k týmto končinám. hladké sedlo som zvažoval aj ja ale nebola vôla:) ked som neskôr dolinu 5S kukol zo svinice, aj som zalutoval.

Misko79

Inak daju sa vam aj postahovat tieto relacie? Ja si ich viem iba prehrat z archivu .... :(

Misko79

Velmi pekny clanok, tuto cast som nasnene pocuval cestou autom. Inak uzasny program Slovenskeho rozhlasu viem si to velmi zivo predstavit ako televizny cyklus na pokracovanie, mozno ze niekedy ....

Aďo.4

Keďže sme 21.10 boli na Červených vrchoch,tak mi to oživilo určité pasáže tejto opisovanej túry.Aj to počasie,aké vládlo vtedy..Pekné napísaný článok. Rád som si vypočul aj reláciu z Devínu,čo tu bol odkaz..Vďaka..

Mkosik

Som rád, že sa článok páči, bola to nádherná túra.
Meky: v rázcestí pod Hlinskou sme boli o 10:50 a následne v rázcestí pod Temnými smrečinami o 11:20. K Temnosmrečinským plesám sme nešli, museli sme pokračovať po zelenej do Sedla Závory.

Meky

Parádne čítanie,Miro.A čítalo sa mi to o to lepšie,lebo v ten deň-19.10. som bol spolu s manželkou pri Temnosmrečianskych plesách.Bol to ozaj prenádherný deň.Mám dojem,že s Vašou partiou sme sa míňali pri plesách.My sme boli na rázcestí Pod Hlinskou dolinou o 11,40hod.Teším sa na pokračovanie.

Psyloo

Mariana Grebaca mala som tu cest stretnut minulu jesen na Durkovej a rozpraval nam min. aj o Cervenych vrchoch:)

Bazin

perfektne napisane a napad. Casto hladim na tu trasu, je dlha a este som nikoho nenabalach na viac dnovku.
Len si musim pozdychnut, ze aj tu vidime ako sme okliesteny povoleniami, zakazmi, logicky by clovek aj dnes isiel ako Drak ale teraz neda sa, hlava XXII! A to sme sa tesili ked prisiel Schengen ale zbytocne.Ale to je o inom.

Mkosik

Vďaka Peter61 za uvedenie odkazu na archív relácie. Len upresním, že je to relácia z 8.12.2012.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum