Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné Pustevny – Radhošť a späť

Diskusná téma K článku: Zimné Pustevny – Radhošť a späť

Pustevny patria medzi najvýznamnejšie horské strediská v Moravsko-sliezskych Beskydách. Nachádzajú sa pár kilometrov od česko-slovenskej hranice a dá sa sem dostať niekoľkými spôsobmi. Ak prichádzate autom od Makova, tak najrýchlejší prístup je z Prostrednej Bečvy. Auto necháte odparkované na platenom parkovisku, ktoré má kapacitu 200 miest. V zime sa odporúča použiť reťaze.

Zdenči

Vyhorené stavby sú už definitívne minulosťou aj s Alešovými Maľbami

Marcel.c

V Libušíne sme jedli v nedeľu 02.03. poobede - pravdepodobne ako jedni z posledných...
Veľká škoda, bolo to veľmi vydarené architektonické dielo slovenského architekta Dušana Samuela Jurkoviča, s krásnymi nástennými maľbami Mikoláša Aleša.

Zdenči

Aďo...tá cesta je uratrakovaná na široko, takže aj peší sa zmestia. A ako tu bolo napísané, je ich tam požehnane

Aďo.4

Zdenči pekné miesta a pekne si ich aj nafotil. Ja som tam bol len v lete..V zime to je asi krajšie,ako píše aj Adina,ale ja nebežkujem..

Zdenči

Ešte upresním, že túra bola vo februári 2012. Tento február ešte také mrazy neboli :-)

Zdenči

Roman...môžme to dať aj teraz cez víkend ako ďalšiu z alternatív :-))) a k tomu Lysú horu

Muska

Pekne! Pravidelne, už asi 7 rokov sa zúčastňujem sympózia ktorého pozostatky si nafotil. Pustevny a okolie majú svoje nezameniteľné čaro hlavne v zime je to rozprávka. Okolie som aj patrične pobehal na lyžiach, akurát cez víkend keď sa koná sympózium tam býva kooopa ľudí a je to skôr bežkovačka v dave. :)

Adina

v lete veľmi pekne miesto, v zime musí byť ešte krajšie...si sa nepriznal, kadiaľ sa s bežkami túlaš :-)

Bazin

pekne citanie, nadherne foto. Este v predskolskom veku som tam bol s rodicmi a dodnes si pametam na sochu Radegasta, hadam niekedy tam zajst sa mi mozno postasti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma