Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zima „jak sviňa“ na Spišskej Magure

Diskusná téma K článku: Zima „jak sviňa“ na Spišskej Magure

V pamätné, extrémne mrazivé a nepríjemne skoré popradské sobotňajšie ráno prichádzam na zastávku pred Domom kultúry, kde sa osamelo drkoce Mišo Vongrey – poľovnícky ašpirant, komplet v zelenom, s kukerom na krku a po ostatných šiestich účastníkoch túry tu nieto ani stopy. 8. 12. 2012 v Poprade totižto nastalo druhé ročné obdobie - zimu vystriedala sku...ná zima.

Vrana

neviete niekto ako to vyzera so snehom na hrebeni Spiskej Magury? Zaujima ma najma usek Pri Tablici - Magurske sedlo. Oplati sa teraz na bezkach?

Dzakomoo

Dobre si to spracoval aj do rádiovej podoby. neviem síce prečo, ale spomenul som si pri počúvaní na nedele z detstva, keď v rádiu takto vysielali rôzne rozprávky :) v každom prípade takéto zážitky je najlepšie zažiť naživo!

Tanka

Peter, len pre info, ja som povodom zo samotneho centra Šariša (Prešov)...ale Spišiaci ako taki fakt nemaju chybu, poznam ich niekoľko a fšicke su najsamľepše ľudze :) Feferony jem ku chľebu s maslom tak ako niekto paradajky alebo papriku, takže sa neboj o mňa a o bacily už vobec ňe bo žiadne u mňa ňesu :)))

Jantaara

Peter, lenže ja som práve myslela, že ozaj, lebo začiatok bol dosť nemastný-neslaný, dosť nevýrazne narozprávaný (ale ja by som to ani tak nevedela :-) ) a potom už to bolo fajn, potom to znelo dobre, nie pripito. Tudom? No možno ani nie... Len akože ozaj, ale nie vrámci príbehu.... No, už si ani ja nerozumiem. :-D

Peter Miler

Jantaara - to je pointa :-)) Aj keď som nalieval čistú vodu, ale pointa bola podať to tak, ako to u nás na Spiši chodí :-)) väčšia sranda by asi bola, keby som si fakt nalial... Asi teda v budúcej podobnej relácii :-)))
Tanka - má to chýb a veľa :-)) Ale pomazánku vyskúšaj a piščiska sebe šanuj a jak ši fest frajer, ta tam ešči nadzigaš feferonoch a to už tote baciľe takoj muši boch skarac :-))) Ta naco nam doktoroch ňeé?

Tanka

:))) clanok aj radiova verzia nemaju chybu...dufam, ze hovorenemu slovu rozumeli aj "zapadniari" a ostatni non-vychodniari...inac, ten recept na pomazanku najblizsie vyskusam, znie to dobre...:)

Jantaara

Aľe kým muzika hrala, tak si si asi aj uľiau, lebo druhá polovica je lepšia! :-))

Jantaara

Nevadí, pre nás je to aj tak cudzia reč, ktorú musíme čítať s maximálnym sústredením a význam mnohých slov si domýšľať :-)))
Ale pobavila som sa zas.

Peter Miler

Až teraz som si všimol, že v jednej pasáži sa pri nahadzovaní na moju stránku pomiešali slová. Neviem, ako je to možné, spýtam sa webmastra.

Peter61

Boro:
ňerozumim, s čeho ci može bic tak šmišno.

Boro

Tak som sa už dlho nezasmial. Paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov