Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Panská hoľa - túra proti koncu sveta

Diskusná téma K článku: Panská hoľa - túra proti koncu sveta

Je 8.30 ráno, 21. 12. 2012 a koniec sveta zatiaľ prekvapivo nikde. S nádejou vzhliadame k oblohe, či aspoň to poondiate Nibiru nemieri k Zemi. Nyšt. V sekte sa nevieme dohodnúť. Jedni koniec chcú, iní zase nie. Niečo s tým však rozhodne treba robiť, a tak sa po vzájomnej dohode poberáme na autobus do Liptovskej Tepličky. Tvrdé jadro sekty sa triešti už počas cesty a nám je jasné, že si skôr či neskôr skočíme do vlasov (okrem tých plešatých) – teda, pokiaľ dovtedy neskončí svet.

Jnezky

Trochu netradičné na miestne pomery, ale pobavil ma ... aj fotečky super ... :)

Peter Miler

Kľud vospolok - bolo tu vysvetlené prečo, čo a ako a kvôli čomu. Poslanie na tej túre bolo podstatnejšie, ako samotný článok :-)) Takže pohodička :-)) Veď predsa pre takéto zážitky chodíme všetci do hôr...

Sona

Daulagiri - taky dlhy titulok sa nezmesti :)

Ran

kamarat moj, aj ja sa pripajam k davu obdivovatelov, sak som ti uz k clanku co to napisal, ked som cital original. teraz som videl aj fotky; no bohyňu tvoju, blúdiš po lukratívnych miestach:)

Daulagiri

A čo tak: Panská hoľa - protestná túra proti koncu sveta. Mne by sa to takto najviac páčilo. A bol by aj vlk sýty aj baran celý...

Peter Miler

Odkaľ je, to neviem ani ja. Len ma to napadlo, tak som to tam dal, lebo mňa neustále napadajú takéto hovadiny, o pôvode ktorých nemám ani šajnu :-)))

Jonathan.sk

:)))), paráda, skvelé nápady, má to šťavu. A ešte prezraď, odkiaľ je postavička" ochutnávač sektov"? Jednu takú postavičku poznám...:))).

Peter Miler

Jáj, tak vďaka za objasnenie (už som poslal aj mail do redakcie, takže neodpovedajte :-)))Už mi je to jasné, chápem v pohodíčke.

FunTTomas

Peter: v tomto prípade ide o hybrid túry a príbehu. Pokiaľ si to chcel dať ako príbeh, netreba k článku dávať toľko fotografií. Keďže si chcel ukázať krásu danej trasy, tak je to túra (tak si ju aj vložil do systému) so zodpovedajúcim počtom fotografií a náležitosťami, ktoré by mali byť uvedené pri túre (tabuľka faktov, priebeh trasy a názov, ktorý vypovedá o túre a možno ju ľahko identifikovať a stotožniť s danou lokalitou a neskôr aj ľahko vyhľadať). Pokiaľ by všetky túry mali poetické názvy, tak sa v záplave článkov ťažko orientuje v budúcnosti. Pokiaľ ide o príbeh, tam sa medze vo vyjadrení myšlienok autorovi nekladú. Taktiež v textovej časti článku túry sa môže autor realizovať ako to cíti. Či poeticky (tvoj prípad), sprievodcovsky alebo formou reportáže. Technické obmedzenie v počte znakov pre nadpis, neumožňuje niekoľkoriadkové názvy článkov, aby boli výstižné.

Phalike

By som tych redaktorov hnal niekam :))) Tymto hlasujem aj ja za povodny nazov.

Bazin

a ja hlasujem za povodny nazov, bolo mi ctou to citat v povodnom zneni a teraz mi to nejak nesedi

Peter Miler

Treba sa obrátiť na redakciu - naozaj neviem, prečo mi ho zmenili. nemyslím si, že by bol v rozpore s podmienkami stránky.

Boro

Jój, ten pôvodný názov článku je úplne super. Hlasujem za to, aby sa to dalo do autorskej podoby.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov