Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tote sňežňice nam nebudze treba

Peter61

Ixo : snehu bolo malo a nperdpokladal som, ze v zalesnenej casti hrebena bude tolko nafukaneho prasanu.
Po Martaluzku v lese toho vela nebolo, v Martaluzke by velmi nepomohli ani lyze, ani sneznice. Od Martaluzky po Zdiarske s. to bolo ok aj bez lyzi/sneznic.

Btw. ak by sme boli komplet druzstvo ( vid jjanove foto) a striedali sa v preslapavani, tak ani nie je com pisat, najviac tak o tych 50 €.

Ixo

To peter61 - Len sa spytam, preco to tvrdisijne odmietanie lyzi, alebo sneznic? To kvoli udajnemu nedostatku snehu? Ci?
Pytal som sa vas.

Vrana

Ale je fajn ked nam hory daju obcas poza usi. Teda pokial to skonci bez nasledkov len s usmevnymi spomienkami na to aky sme boli blbi ;-)

Vojto Keder

...tak to som dostatočne posilnený do buducna...je to možno aj na dva životy

Vojto Keder

Na Kraľovku sme vyšli v pohode.Tam bola poriadna výchrica. Vyšli sme a 3lapali sme asi pod 45stupňovym uhlom.Ak by som vyskočil,tak vzlietnem...Najhoršie,ale malo ešte len prisť. Od Ždiarskeho sedla. Výšľap a potom Naozaj nekonečná rovinka medzi kosovkou a kopec snehu.Tesne pred Andrejcovou je taký zráz kde som sa zgúľal až skoro ku chate. Mal som dva batohy, lebo Erik šiel pomocť bratovi. Gúľalo sa mi fajn. Nakoniec sme v tej chladničke prespali a rano rýchlo dole do Tepličky,no a tam si človek na záver musi ešte siahnuť na dno. Je to asi 10km a iba polovica bola odhrnutá. Zničení,zbití,ale šťastní a spokojní sme si sadli na pivo a už sme aj začali spomínať. Ináč,podla mna je najkrajší výšľap na Kraľovku prave z Pusteh Pola cez Martalúzku. Zdravím

Vojto Keder

Toˇko snehu som ešte asi nevidel.Najvačšie trapenie bolo na tej lúke pred Martlúzkou.Sme to nejak preplazili(okrem ERika) a potom ten výstup!!! Erik sa zaliesnil medzi šutre a museli sme mu pomocť.Nakoniec sme to vyšli a zabyvakovali sme. Boli sme hotoví a to sme chceli dať až na Andrejcovú...Ráno nás ale čakala odmena.Na Martlúzke bol úžasny výhľad.Rýchlo nás to však prešlo. Začalo poriadne fúkať.

Vojto Keder

Ahoj. Tymto vydarenym člankom si mi pripomenul naš vylet.Tiež optimisti sme chceli prisť z P. Pola až na Čertovicu... Prespali sme na Lastovičej a ráno sme vyrazili. Pri chate Pod Košarikom sme odbočili trochu viac doľava a vtedy sa"zabava začala. Cez kosovku sa nedalo prejisť tak sme ju museli traverovať popod.Po troch hodinách! sme prišli na značku...a to sme boli ešte pred Martalúzkou.Ináč lyže mal len Erik,ale vic ich nosil. A my sme nemali nič,lebo sme to jednoducho nemali...

Peter Miler

Šialený zážitok! Mám to tam blízko, chodím tam často, ale do takého "brutaľu" by som tam asi nešiel. Kalap dolu.

Svatopluk stepanek

pani, ste riadni "drsani"
tvrdi chlapci. klobuk dole,
je to skvely vykon. ALE
najlepsie sa na tieto vyletiky spomina v teple domova

PJano

Keď je "to správne publikum", "predať" sa dá úplne všetko. A keďže takýmto smerom sa úspešne uberá celý svet, najmä mladý, najlepšie sa predáva ono "čím horšie, tým lepšie".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum