Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Lowe Alpine TFX Kongur 65:75

Eric

Cteny autor uz batoh nema, ale stretnut ho mozes, potesi sa :) Ten zips je rieseny klasicky navrchu vrchlika (ó aky stylisticky skvost) a pre mna, co som vlastil uz tri batohy s vrchlikom plnenym zozadu to bolo veeelmi prijemne prekvapenie :)

Phalike

Vsak som napisal ze jednak z nudy a jednak pre ilustraciu mi chyba foto vrchlika, bavi ma sledovat a porovnavat, moj OXO ma tiez zip na vrchliku skor zhora ako zo zadu ale na tomto Kongurovi je vedeny nejako do sikma. Len tolko som chcel, snad cteneho autora niekedy stretnem aj s batohom na horach a kuknem sa na to osobne :)

Lubo

@Phalike
Ten vrchlik je giganticky. A pristup je fajn. Inac, co ty riesis? Uz ta Haglofs zunoval?

Lubo

Aha, to bola narazka na link od Phalikeho.A ja som hladal na fotkach k clanku. Stupid me.

Jjano

Kua, som si najprv myslel, že tam nosíš kocku lešteného mramoru... až potom sa mi uľavilo, že je to iba knižka :-)

Phalike

Este by som mozno prijal foto toho vrchlika, napr. pohlad zhora na naplneny vrchlik s uplne otvorenym otvorom, to len pre ilustraciu spominaneho riesenia ;) Z tho mala co som mal v zivote moznost vidiet sa mi doteraz najviac pozdavalo riesenie od Arcteryxu, model Altra, s dvoma vstupmi do rozdeleneho vrchliku kolmo z hora assets.outdoorgearlab.com/…/2… To len tak z nudy ;)

Eric

:)))) a prave preto je malééé :)

Bacaardi

ty moj bezodny bocny nasavac:-).
Male ti je vrecko na vodny rezervoar? Ved ty vodu aj tak nepijes:-)))).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma