Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bachureň - zimný prechod

Diskusná téma K článku: Bachureň - zimný prechod

Od decembrového autorského Hiking stretka som si čas na hory nevedel nájsť kvôli povinnostiam v škole. Akonáhle som mal z krku predtermíny a zápočty, začal som hneď organizovať predvianočnú túru. Výber trasy nakoniec padol na prechod zo Sabinova do Nižného Slavkova cez Bachureň, tak aby sme noc strávili v príjemnom prostredí útulne Chotárna na Mindžovej.

Daulagiri

Pre mňa stredoslováka úplne neznáme pohorie, ktoré by som ale chcel v budúcnosti navštíviť. Inak krásna zimná predvianočná dvojdňovka. Zaspomínal som si na svoju Stolickú.
Príjemné čítanie.

Peter61
.ph :

-)

na niektore tvoje otazky je odpoved priamo v clanku (Rozumne Ulozeny Majetok )

Nonormal

Minule, keď si ma na to upozornil, tak mi to ostalo v hlave, že to trebalo vytiahnuť... Ale vtedy asi nám zamrzli mozgové závity =D Nevadí, aj tak bolo príjemne.
Mal som nový varič, chcel som vyskúšať =D

.ph

Peter - clovek obcas meni nazory vlastne a niekedy i cudzie. Pred vianocami som pevne veril v koniec sveta na zimny slnovrat, preto bola chajda obsadena :-) Tento vikend sme boli zase a pocasie bolo strasne. Ale dali sme aspon Maguru na bezkach.

Stano - v podkrovi je teplo, ale treba vytiahnut ten bazmek s teplovzdusneho potrubia nad kozubom. Voda je 5 minút od chaty, tak preco ste neisli k studnicke? Cestu ste mali preslapanu.

Alexander

No inak s tými psami a srnami je to pravda, viackrát som už tiež videl potulovať sa v lese dosť ďaleko od obydlí vlčiakov (krížencov), dokonca aj viacerých spolu, čiže bolo jasné, za akým účelom tam boli, že to náhoda nebola...

Peter61
Stano, Palimu nemozes verit, on dakedy aj tvrdil, ze sneznice treba ... -P

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma