Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tlstý javor – Zákľuky – Čierny Balog

Muska

Dík všetkým za zastavenie :)
Adina bežky vrelo odporúčam. Je to silno emotívna a chytľavá forma pohybu po horách.
PJano základné parametre sú uvedené vo faktoch a keď si otvoríš odkaz trasy na mape dá sa v hikeplanneri (kresliť a editovať/zoznam nakreslených prvkov) nájsť grafické zobrazenie prevýšení a vzdialenosti. Ale tieto údaje sú len približné, lebo trasu som zaznamenával na nie moc presnú aplikačku z telefónu. Ale profil sedí.
Aktuálne info z oblasti: Na Tlstom javore sa túto zimu parkovať nedá, pred momentálnym oteplením tam sneh dosahoval výšku zhruba 110 cm doliny boli zjazdné no po momentálnych dažďoch už bude v dolinách veľa ľadu a štrku..

Svatopluk Štěpánek

juraj, ja iba tisko zavidim a je mne smutno,
ze tam nemozem byt.
cely hreben je jedna vyhliadkova prechadzka
super fotky !!!!

PJano

Je možné zostať chladným nad touto jednotkovou zimnou témou? Takým možnostiam ozaj patrí epiteton ideálne, excelentné! Že počas celej tejto sezóny sme skoro zabudli, ako slnko ešte vyzerá? Aký paradox: slnko bežkám najväčší je nepriateľ...

(Poznámka: Vhodné by bolo doplniť ešte základné parametre - výškové relácie a vzdialenosti.)

Bežkár

Pekne opísaná pohodová túra na bežkách. Veporské vrchy zrejme stoja za návštevu! Hneď som zaradil túto trasu do svojho bežkárskeho itinerára.

Boro

Tak teda toto ti úprimne závidím. Úsek Zákľuky - Tlstý javor považujem za jeden z najkrajších v našich horách. Ale v zime som ho ešte nešiel a už asi ani nepôjdem. A ten dokonalý kruhový výhľad zo Zákľuk, no fantázia.

Adina

Túlať sa na bežkách musí byť zážitok. Asi vážne pouvažujem o turistických bežkách. Láka to. Veľmi pekný článok, parádne fotečky.

Phalike

Paradna trasa, paradne fotky, paradny clanok!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov