Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: odhalená krása

Diskusná téma K fotke: odhalená krása

presne na hodinku nám slniečko nasvietilo krásu Veľkej Rače počas Zimného zrazu turistov v Oščadnici. No aj napriek tomu, že takmer celý čas podujatia boli hory v hmle, veru bolo čo obdivovať a každý si prišiel na svoje.

Vladvlad

Aj ja chcem už konečne vidieť takúto peknú modrú oblohu a krásny biely les :)

Aďo.4

podľa Aladina tu nemalo byť slnečno..Ešteže sa na 2 hod. pomýlil :-D

MatusM

krása.. ja som si vyberal destináciu podľa predpovede počasia, ktoré malo byť najlepšie na severe Malých Karpát, no ako vidím nebolo to tak :)

Bazin

jaj aspon troska lniecka ste mali , parada

Adina

Povodna Kykula sa nekonala. Netrufli sme si, mali sme len 2 sneznice, nechceli sme 2 partacky nechat v trapeni. Snehu bolo vela. Niekedy sa treba prisposobit. Ale Kykula je uz v plane :-).

Aďo.4

keďže si mala ísť podľa plánu na Kykulu,tak som ani neuvažoval,že by ste tam niekde mohli byť..
Ale bolo to asi šťastné rozhodnutie.. Slnko sa Vám ukázalo v právu chvíľu..Takže zábery budú podobné :-D

Adina

Prave som pozerala, ze sme sa museli tesne minut. Na vrchole boli davy ludi. My sme rychlo vrchol pofotili a utekali do samoty. Smer Mala Raca. Boli sme tu sami (4 baby) a to sme si potom uz vychutnavali. No dosli sme len do sedla pod Orlom. Chodnik nebol vhodny napeso, bolo to trapenie, bo sneznice sme pre istotu nechali v Oscadnici :-(...

Aďo.4

Adina asi sme sa nejak nestretli alebo v tom zimnom kuklení nespoznali.. :-D Nám sa začalo trhať asi 30 min.pred výstupom na vrchol Rače.Na vrchole som pobudol asi necelú hodinu..Ináč veľmi pekný záber!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma