Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prielom Hornádu, Kláštorská rok. a Kyseľ

Sona

Ten Kysel od Klastoriska som bola tiez, je to parada.

Axel

Asi tak o 150 rokov, ked prestanu padat poziarom uvolnene skaly? ;-)

Durko65

Áno, MisoB, nečítal som pozorne. Už je mi jasné kadiaľ išli. Tešil som sa zbytočne, že sa tam už dá ísť, do toho uzavretého priestoru. Budem musieť asi počkať. Neviete niekto kedy sa to má sprístupniť?

Bazin

pekne citanie a foto. Toto bola moja prva a zatial posledna tura v tychto koncinach.

Axel

Nojo, aj tych moznosti v raji ubuda. Kedysi sa toho smelo chodit a jazdit viac. Dnes uz len same zakazy...

MisoB

Durko nečítal pozorne... a na starej mape vidí pôvodnú trasu roklinou Kyseľ (pred požiarom), z ktorej ostal vyznačený práve len ten kúsok náhradnej trasy.

Dzakomoo

peter dik za pochvalu :) durko aku skratku to myslis? isli sme cely cas po znacenych chodnikoch, teda konkretne v Kyseli je zlta nahradna trasa.

Durko65

Parádny výlet, ako teda skoro všetky v Slovenskom raji. Ako si vedel o tej skratke cez Kyseľ? Našiel som to len na starej mape z roku 1974. Ináč fajná skratka to je, obchádzať to cez Sokoliu dolinu dá dosť zabrať. Ďakujem za tip, pôjdem vyskúšať keď odtečie posledná búrková voda.

Peter Miler

Fúha bratu, krásne fotečky, článok si prečítam neskôr (určite)a dám vedieť :-)) Už len z videného (tie fotky prudko vťahujú do deja) je jasné, že to bol odpal :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov