Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slasti a strasti malofatranskej inverzie

Vrana

ps: zo Stohu je to rychlejsie do Stefanovej ako na Chatu na Gruni

Mkosik

Perfektné, najprv pohodové čítanie, neskôr poriadna dráma. Výborne napísané. Silný zážitok z fyzicky aj psychicky veľmi náročnej túry. Našťastie správne rozhodnutie na návrat a dobrý koniec. Fotky super. Myslím, že tento článok si ešte rád prečítam znova aj niekoľkokrát.

Merhorn

parada mato, neico podobne aj ked ani zdaleka nie tak dramaticke sa stalo aj mne a viem si cca predstavit ako clovek ma tendenciu zacat panikarit. Prave toto su tie kriticke momenty kedy sa zurocia jednak vsetky skusenosti, potom a krvou nadobudnuta kondicka, no hlavne dusevna odolnost. Clovek si musi vypnut miestami city a strojovo, chladne racionalne uvazovat.
Tak ci tak, gratlujem ku krasnemu vyletu a, ze si to tak zmakol :)

Peter Miler

Paráda Maťo, už len čítať to je veľkým, naozaj silným zážitkom - núti to človeka prežívať ten dej úplne naplno. A na margo toho samotárstva v závere si to myslímm si, vystihol úplne presne. Plánuješ napísať niečo aj o zimnej túre v Stolických vrchoch?

Gepeto

Tak toto ma naozaj nabudilo na dalsi turisticky vikend. Paradne foto, atmosfera.

Jaro nad

Minuly vikend sme tak slapali zo Stareho dvora na Poludnovy a po hrebeni cez Snilovske sedlo na chatu pod Chlebom. To bola sobota (16/2) a mlieko jak v milexe. Ledva boli na hrebeni vidiet stangle :-)
Ked sme vsak rano vstali na chate a vysli von, videli sme to, co je na tychto fotkach, skoro som odpadol. To je podla mna za odmenu, ze clovek vytrval a nevzdal to. Jedinu chybicku krasy to malo snad len v tom, ze fotak, bez ktoreho sa nepohnem na ziadnu akciu, som v rannom zhone nechal doma. Zobudil som sa rano, siel vycurat (ano, v tomto poradi) a lahol si spat, ako keby sa nechumelilo. Az potom sa preberiem a dumam, ved ja mam ist na hory! Take tuhe firemne vecierky mavame ;-)
Tak sa nakoniec fotilo len mobilmi, ale lepsie ako nic.
Aby som nezabudol, clanok super!

Dana

V sobotu sme boli Kur-Priehyb, v Priehybe sa z hmly vynorili traja mladíci a boli taký vyklepaný, že boli od radosti bez seba keď nás videli. Išliz chaty pod Suchým na chatu pod Chlebom, vôbec nevedeli kde sú, boli v tých miestach prvýraz. Tomu sa hovorí odvaha nič netušiaceho.Ani netušili či idú správnym smerom.

Boro

To sú presne tie príbehy, na ktoré si budeš spomínať celý život. Dôležité je, že si nezaváhal a urobil si správne rozhodnutie. Ale len ty vieš, aký maličký kúsok od toho chýbal od zlého konca.

Klaso111

super clanok fotky jedna basen ja som bol 28.12.2011 Baranec,Placlive ta inverzia bola neskutocna :)

Alexander

Silný zážitok, vynikajúco popísaný. Veru, treba vedieť, kedy sa vrátiť...:-)

Aďo.4

veľmi pekný článok,ako aj fotografie..Mal si to zložité..Rozhodovanie v takých chvíľach je veľmi ťažké..O to horšie,že si bol sám..

Majkl17

bravo velmi pekny clanok. A co medvede a ich stopy?

Martin Štefko

Perfiš zážitok, aj čítanie. Pred pár rokmi sme zažili v NT niečo podobné... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum