Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovinky – Slovinská skala a späť

Diskusná téma K článku: Slovinky – Slovinská skala a späť

Veľmi rád navštevujem miesta, kam nevedie značený turistický chodník. Je to krajšie dobrodružstvo, hľadať si svoj cieľ len za pomoci základnej orientácie. A takto to bolo aj v jeden júlový deň, keď som sa vybral spoločne s Matúšom na Slovinskú skalu vo Volovských vrchoch.

Sumi

žltá značko zo Suchinca je obnovená a nie je problém sa po nej vydať.

Van Muranny

Vrelo odporucam, vyzera to tam ako "Zbojnicky tanec" a cesta do Sloviniek vedie priamo z hrany Skaly. Len treba vediet trafit. Moja trasa: Olcnava-Bielovodska dolina- Zbojsky stol- Pod Suchincom- Suchinec- Skala- Slovinky

Peter Miler

Vďaka, pozrel som, už len nechám plynúť dej času a udalostí a uvidíme, kedy sa tam tohto roku dostanem... :-))

Peter Miler

Krásna to lokalita. Celkovo Poráčska dolina je úžasná. Padla mi do oka zo sedla na jesennej "gruľofke" na Poráči, ale "nigdá som tam nebou", ako spieva Jaro Filip. Ale už je na zozname :-)) Vďaka za článok - z takýchto končín vždy poteší :-))

PaliT

My práve odfukujeme v dajakom senníku nad Slovinkami, žúžo...
Nad hlavami nám tu loví netopier a fučí tu asi nejaký ježko. Krásny večer tu máme.

Daulagiri

Tieto končiny mám už dlhšie v hľadáčiku, len čakám na vhodnú chvíľu. Fajn článoček, túry kde človek spája pochod značkami aj mimo nich mám rád aj ja.

Libor Ďurček

Je to pekná trasa. Zo Suchinca vedie na kopec stará cesta (SV smerom. Slovinská skala má vlastne 3 vrcholy a medzi nimi je planina, na ktorú tá cesta vedie. Tohto roku ešte v máji sa tam chystám. Kvitnú tam pekné kvety.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma