Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tiesňava v Tiesňavách

Diskusná téma K fotke: Tiesňava v Tiesňavách

Roklinka Tiesňavy pri Stratenej je v tieni známejších a dramatickejších roklín Slovenského raja, ale práve preto ju mám veľmi rád. Vždy v nej totiž nachádzam dokonalé ticho. Turistický chodník však najkrajšie miesto, ktoré mi odjakživa evokuje umelo vyrezaný úsek s kolmými stenami, obchádza pravým svahom. Je možné doň nahliadnuť len z mostíka na fotke. Prechod potokom cez túto tesninu som plánoval dlho, ale uskutočniť sa mi to podarilo až koncom minulej zimy. Bol to vcelku nevšedný zážitok. Fotka skôr dokumentačného charakteru, keďže z tohto úseku tu ešte žiadna nieje.

Daulagiri

Zaujímavé aj tie ostatné fotky. Raj mal čaro v minulosti a zachoval si ho dodnes.

Daulagiri

Tak viacerí máme rovnaké spomienky. Ja som tadiaľto kráčal asi 7-krát, ale iba raz som tu stretol aj iných ľudí. Inak vždy sám.

Tidoj

Raz s partiou študentov a druhýkrát sám. Bolo tam krááásne, ako všade naokolo. Druhýkrát som išiel popri potoku. Na tento mostík som úplne zabudol. Ako sme tam všetci stáli a všetci sme fotili to isté... ;-)
Vďaka za spomienku.

Brigita

týmto chodníkom som išla v decembri 2006 a ako vravíš, veľmi príjemná cestička, všade tichúčko ani živej duše...

Daulagiri

Nsvetozarov: tak hádam sa sem dostaneš nabudúce.
Záberov mám viacero, ale tento zatiaľ stačí. Pridám ešte z hornej časti. A je to ako píšem, len taký dokumentačný, preto vypnuté hodnotenie.

Nsvetozarov

Pekný záber, pravdupovediac, aj ja som tam chcel ísť pred mesiacom, ale bolo veľa snehu, tak som sa tam nedostal. Máš aj viac záberov? A zapni si hodnotenie, lebo je to pekný a zaujímavý záber.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok