Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: do tretice...

Diskusná téma K fotke: do tretice...

Na tretí pokus túto zimu sa mi konešne podarilo z Vysokého Vrchu zhliadnuť aj hrebeň Vysokých Tatier, v strede sčasti prekrytý Veľkou Vápenicou. Vpravo sa belie masív Kráľovej hole, v reále vidno aj jej vrchol, ale do fotky som ho zabudol vtesnať. Kpček v strede fotky, Malá Stožka spolu s vpravo susediacou Veľkou Stožkou tvoria jadro Muránskej Planiny.

Jožo Š.

V tento deň som si pri pohľade z Andrejcovej všimol lysí vrchol Vysokého Vrchu, a hneď zaumienil že to tu prídem niekedy preskúmať. Ako pozerám na tvoj záber, tak sa veru oplatí.

JaroB

Štefan, šiel som z Kačkavskej doliny hore Štrompľovým,stále sa treba držať hrebeňa a cestička Ťa vyvedie až na vrchol. Bol som na lyžiach a ešte sa dalo krásne polyžovať cestou späť. Ďumbiersku časť NT nevidno pre Fabovu, ale tuším že Prašivá už trčí, ono z tade vidno aj Poľanu, celé Veporské vrchy, Stolické a na juh ďaleko do Maďarska...len musí byť počasie, a tento deň bol pekný výhľad iba na Tatry :)

Daulagiri

Parádne, pre mňa nový pohľad. Už len za nápad dávam 5 bodov.

Stefan.n

a škoda,že si nedal panorámu.Tam by sa ti určite zmestila Kráľova hoľa a aj Ďumbier.

Stefan.n

Krásne.Tento pohľad na Stožky a Tatry je naozaj pekný a z vyhliadok na magistrále sa nedá vidieť.Odkiaľ si vystúpil na Vysoký Vrch ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok