Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vodoodpudivá úprava (DWR)

Ja?No!

treba vždy v piatok večer zahlásiť ústroj na víkend.

Baranica/trenírky
alebo
Rifle/sandále

aby vládol pokoj v lesoch aj na holiach a končiaroch

Jonathan.sk

A presúvaš sa na koňovi, somárovi, alebo používaš už modernejšie dopravné prostriedky?

Axel

No tak pani, please odpustite si tie offensive usklabky. Kazdemu podla chuti, zi a nechaj zit.

Jonathan.sk

re Axel: to nie je offensive úšklabok, ale jemné upozornenie pre niekoho , kto do diskusie o moderných materiáloch napíše kofotinu...

Axel

Klidecek, naleteli sme zhulenemu pubertalnemu trollovi... :-/

Palo TT

Neviem ako prispevok Klady, ale moja otazka je myslena uplne vazne, bez usklabkov.

Merhorn

Ale axel, preco tolko kritiky do radov hulicov? :D Mozno proste len ma iny nazor na spolocnost :D

Boro

Neviem prečo ste takí ironickí a pohŕdaví. Čo si myslíte že mali oblečené ľudia, ktorí dobývali hory až do 90-tych rokov. To len teraz sú všetci priposraní ak nemajú na sebe samú dierkovanú chémiu, v každom vrecku nejakú batériu, ktorá napája rôzne čudá, a výábavu ako polárna expedícia. Flanelová košela, bavlnené tričko, manšestráky, igelitová pláštenka a pionierky, alebo bagance, to bola celá naša výbava.

Jonathan.sk

Ale Boro, šak sa neštorcuj, tu nejde o to kto v čom chodí, alebo chodil na hory. Tu išlo o to , že niekto píše kofotiny do diskusie. Dohovoril som . Howgh!!! :))

Sona

Najma prispevok typu flanelka versus softshellka sa viac hodi do fora, kde sa taketo veci riesia, napr. sem:
hiking.sk/…/stopy_nedavnej_mi…

Toto je clanok o vodeodpudivej uprave a pisat sem take prispevky je trochu mimo. To akoby nejaky zastanca cisto surovej stravy pisal k esusovym receptom, ze varenie je zbytocne a najprirodzenejsie je zivit sa bylinkami, klickami a ovocim :)

Vrana

Boro ide o to, co si kto predstavuje pod "dobyvanim hor". Je rozdiel medzi akciami tipu "Otvorenie turistickej sezony na Lietavskom hrade" a tazkymi zimnymi VHT turami. Uprimne chcel by som vidiet borca pobehovat v zime po Tatranskych hrebenoch v pionierkach, mencestrakoch a prsiplasti.

Priklad? Ked sme isli teraz cez Velku noc s deckami na Klak bolo 20-50 cm noveho snehu. Jeden pan isiel v normalnych kozenych topankach, rifliach, bez navlekov. My sme az hore nevyslapali (bolo to skor o chceni ako o tom, ze sa nedalo), ale co myslis kam dosiel on?

Funkcne oblecenie sa da kupit za velmi rozumnu cenu napriklad v Lidli. Ich trika, spodky, rolaky, vesty, bundy, ... funguju a mozu smelo konkurovat cenam bavlneneho oblecenia. Takze nevidim dovod na nosenie kanad a mencastrakov po dedovi. Ale neberiem nikomu pravo na to aby tak robil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov