Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Voľne pohodená tabuľka ?

Diskusná téma K fotke: Voľne pohodená tabuľka ?

Na prvý pohľad to tak možno vyzerá, ale pravda je taká že v skutočnosti je to seriózny rázcestník vysoký cca 2,6 m. Takže výšku snehu v týchto miestach som tipoval na nejakých 2,4 m. Môžem povedať že osobne som tuná ešte nikdy toľkoto snehu nezažil. Na pozadí je jemne namrznutá tzv. listnatá kosodrevina alias zakrpatené buky tak typické pre vrcholové partie Vtáčnika. Nuž jar je tu stále iba v kalendári. A ešte dlho bude.

Daulagiri

Tak po kontrolnej návšteve spred dvoch dní som musel jemne opraviť (zvýšiť) údaje pri tejto foto. Bolo tam viac snehu ako som myslel :o)

Daulagiri

Peter to Veľké Pole neviem, ale tipujem že súvislý sneh je od takých 600 m, tak to tam bude asi na hrane.
Majo ale ak máš veľké odhodlanie tak to môžeš skúsiť, lebo ako píšem bude to namáhavé. Dajú sa tu robiť srandy ako dotýkať sa ramien kríža, sedieť na strieške náučného panela atď. :o)

Majo105

Maťo díky za info. No nič, musím ísť cez víkend inam...už len vymyslieť, že kam :)

Peter Miler

No ci pána a ja som tam chcel tento víkend dávať hrebeňovku a spať na trávičke :-))... Dúfam, že aspoň okolie Veľkého Poľa je bez snehu a Tríbeč tiež... Ale idem aj tak, len inou trasou :-)) Nevieš náhodou, aký je tam stav? Lebo ak by bolo snehu, beriem bežky.

Daulagiri

Matúš, no ktovie či dačo neprežije do budúcej zimy :-)
Majo: tu hore by sa dalo pohybovať aj bez snežníc, ale v nižších polohách bol sneh mäkší a bez nich sa šlo veeeeľmi zle. A vzhľadom na súčasné otepľovanie to bude asi len horšie.

Majo105

no kua, toto sa neorozpustí ani do vianoc. Dalo sa po tom chodiť? Treba snežnice?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky