Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Za Podhoranmi.

Diskusná téma K fotke: Za Podhoranmi.

Túlanie sa po asfaltových aj neasfaltových poľných cestách vo východnej časti Popradskej kotliny má svoje čaro v tom, že máte neustály výhľad na Vysoké a Nízke Tatry, Levočské vrchy a Spišskú Maguru. A keďže väčšina poľných a lesných ciest je v tejto krajine v lepšom stave, ako sú tie štátne, nemám dôvod jazdiť po štátnych cestách... Jedinou nevýhodou väčšiny obcí v tomto regióne sú nadmerné mračná neprispôsobivých, čomu zodpovedajú aj totálne zdevastované obce plné odpadkov, ako aj okolie týchto obcí.Na fotke je poľná cesta z Podhorian do Toporca.

Dzakomoo

na starej ceste sme jazdili rally na dvojke-trojke, bude mi to chýbať. ale bol som vlastne rád, keď nám do Lesnej tú cestu spravili. len škoda, že asi 1 km pred dedinou im došiel asfalt :) mohli to až do Haligoviec potiahnuť.

Peter Miler

Aby som nezabudol! Dôležité info pre všetkých, ktorí poznajú starý tankodrom, kde aj najlepšie tereňáky sveta (služobné vozidlá) bezpečne zlyhávali.
V úseku medzi Toporcom a Veľkou Lesnou na Zamagurí je od jesene kooonečne nová asfaltka. Po x dlhých desaťročiach je po tejto ceste radosť jazdiť :-)))

Axel

Veru, tam je luxusna cesta. Nad Toporcom som na deravej ceste prerazil olejovu vanu na aute a po tejto paradnej som kocikoval mimino, kym dosla odtahovka... :-D

Adina

S tými cestami súhlasím, dnes som si veru na cestách užila slalomu ...jednej džure som sa vyhla do druhej dz... :-)

Dzakomoo

cez Podhorany som siel minule autom, no otras ako to tam okolo toho geta vyzera. celkovo takmer vsetky dediny na trase PP - SL su bohate na tychto obcanov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky