Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pálenica, Veľká Knola a Babiná

Diskusná téma K článku: Pálenica, Veľká Knola a Babiná

Dlho mi v hlave zrela myšlienka o návšteve čerešňových sadov dedinky Brdárka. Na základe odporúčaní som sa ich preto rozhodol prezrieť v rámci jarnej dvojdňovky. Vtedy budú najkrajšie, a síce na bielo rozkvitnuté. No rovnako dlho som poškuľoval po vyhliadkových vrchoch Pálenica a Veľká Knola. A keď na jar 2012 nastala konečne „vhodná konštelácia všetkých podmienok“, neváhal som ani chvíľu a rozhodol som sa oba plány spojiť do jedného. Čakalo ma tak opäť 4-dňové putovanie pre mňa dovtedy neznámou oblasťou Slovenského rudohoria.

Daulagiri

Ďakujem za opäť pozitívne ohlasy a snáď niekoho aj inšpirujem.
No tých holorubov tu je naozaj dosť, čo je škoda, lebo bolo vidieť že pred tým tam boli krásne smrekové lesy. Ale sadia sa tam nové stromy a zatiaľ sú odtiaľ mnohé výhľady čo je aké-také pozitívum. Hlavne Babiná je ozaj výhľadovo výnimočná.
PaliT: ten stan bol narýchlo kupovaný tuším v 2004 a zatiaľ som si nezaobstaral nič nové, tak používam tento. Do dažďa nič moc, ale inak stačí, lebo v poslednej dobe aj tak väčšinou bivakujem alebo spím v rôznych búdach a pod.

A ručím za to že aj druhá časť bude zaujímavá :-)

PaliT

Ešte som sa chcel opýtať na ten stan, s takým klasickým Áčkom som sa už dlho nestretol, to je z nejakých starších zásob? Nič podobné som už dávnejšie nikde v ponuke nevidel.

PaliT

Výborné inšpiratívne čítanie, hneď mám chuť zbaliť batoh...
Teším sa na pokračovanie.

MisoB

Naozaj super túlačka, škoda toho množstva holorubov na trase. A fotodokumentácia nemá chybu!

Nonormal

Potešil som sa, keď som uvidel ďalší tvoj článok + k tomu krásne fotky. Parádička =)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma