Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica – Kremenec a späť

Jana T.

Paráda ! Boli sme 9.5.2013. Aj pre mňa jedna z najúžasnejších túr.Z Kremenca na Riabu skalu za 3 hod.,na smerovníku 5.

PaliT

Uf, aj sem by sa patrilo zavítať, krása už z riadkov článku, nieto ešte naživo...

Jafa1111

Vrelo odporúčam navštíviť Poloniny. Posledný fabrický komín miniete v Snine a potom nasleduje krásny kút Slovenska. Doporučujem rozšíriť výlet o túru na Sninský kameň a Vihorlat.

Alexander

Pekne napísané, zbytočné k tomu niečo dodávať. Ozaj už len sa tam vybrať. Ešte krajšie je ďalej po hrebeni - Riaba skala, Ďurkovec, Pľaša...A tie Rawky ozaj škoda nenavštíviť, aj keď lepšie mimo víkendov, sviatkov a ešte radšej aj okrem letnej sezóny.

Tomass

Pekne napisany clanok, pekne fotky. Boli sme v poloninach posledne leto,pekne zazitky. Prespavali sme v campoch, skveli ludia, dokonca ked sme vyrazali na turu pred 7.hod. rano, ani sme neplatili. A policajtov bolo teda fura na kazdom kroku.

Eviku

Poloniny ma už dlho lákajú,zatiaľ nemám partnera pre túto oblasť, sama sa na to necítim. Krásny článok, možno sa mi podarí v budúcnosti zabsolvovať

Daulagiri

Toto je výzva, ktorej raz neodolám. Bezpochyby parádny kraj !

Zdenči

o dva týždne sme tam...po prečítaní článku sa teším ešte viac :-)

Peter Miler

Dobrý postreh - Poliaci a Česi v prírode a Slováci s cukrovou vatou :-)) Len nech sú tam (obchodné megacentrá), kde sú. Lebo ak sa raz za čas takíto "Auparkisti" vyberú do prírody, ostáva po nich iba bordel... Je to ale smutné s tým zatvoreným infocentrom. Štyri roky dozadu som tam strávil krásnych 10 dní a určite sa tam ešte vrátim - ten kraj naozaj nemá chybu :-))

Adina

No tak toto prišlo pre mňa ako na zavolanie. O 2 tyždne (ako píše zdenči) sa tu ideme vybrať. Veeeľmi sa teším.

Jana T.

Prajem vám veľa tešenia ! Je tam prekrásne. ( Môžte mrknúť pre inšpiráciu aj na Žochár Topoľčany - Ďaleký východ )

Sumi

Vieš čo?To zavreté infocentrum má niečo do seba.Chodím tam dlhé roky a pamätám nádherné časy,keď bolo na Poloninách ľudoprázdno a bol tam božský kľud.Bolo to také nepoškvrnené miesto na Slovensku.Slováci,nech kľudne ostanú v nákupných centrách.Aj tak je tam už ľudí dosť.Je tam ale nádherne!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov