Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica – Kremenec a späť

Licsi

Absolvovali sme včera. Vdaka za popis, chceli sme vidiet kúsok Polonin a trojhraničie bolo super. My sme vyrazili od infocentra, milá pani nám ukázala aj vypchatého zubra. Inak sa nič asi nezmenilo. Cestou hore aj dolu sme stretli jeden pár, ale na Kremenci plno Poliakov.

Ppztt

Chystáme sa do Bieszcad s tým, že chceme začínať v Novej Sedlici. Vie niekto odporučiť kde tam zaparkovať auto na 6 dní?

Martina z Plzně

Dík za článek, připomněl mi loňské září v Bukovských vrších. Východ Slovenska je nádherný...

Poldo

Poloniny sú ešte stále úžasné, najlepšie vynechať sobotu, nedeľu a sviatky. Bol som viac krát a zmokol som tam mnoho krát, ale vždy to bola nádhera !

Sumi

Vieš čo?To zavreté infocentrum má niečo do seba.Chodím tam dlhé roky a pamätám nádherné časy,keď bolo na Poloninách ľudoprázdno a bol tam božský kľud.Bolo to také nepoškvrnené miesto na Slovensku.Slováci,nech kľudne ostanú v nákupných centrách.Aj tak je tam už ľudí dosť.Je tam ale nádherne!!!

Jana T.

Prajem vám veľa tešenia ! Je tam prekrásne. ( Môžte mrknúť pre inšpiráciu aj na Žochár Topoľčany - Ďaleký východ )

Adina

No tak toto prišlo pre mňa ako na zavolanie. O 2 tyždne (ako píše zdenči) sa tu ideme vybrať. Veeeľmi sa teším.

Peter Miler

Dobrý postreh - Poliaci a Česi v prírode a Slováci s cukrovou vatou :-)) Len nech sú tam (obchodné megacentrá), kde sú. Lebo ak sa raz za čas takíto "Auparkisti" vyberú do prírody, ostáva po nich iba bordel... Je to ale smutné s tým zatvoreným infocentrom. Štyri roky dozadu som tam strávil krásnych 10 dní a určite sa tam ešte vrátim - ten kraj naozaj nemá chybu :-))

Zdenči

o dva týždne sme tam...po prečítaní článku sa teším ešte viac :-)

Daulagiri

Toto je výzva, ktorej raz neodolám. Bezpochyby parádny kraj !

Eviku

Poloniny ma už dlho lákajú,zatiaľ nemám partnera pre túto oblasť, sama sa na to necítim. Krásny článok, možno sa mi podarí v budúcnosti zabsolvovať

Tomass

Pekne napisany clanok, pekne fotky. Boli sme v poloninach posledne leto,pekne zazitky. Prespavali sme v campoch, skveli ludia, dokonca ked sme vyrazali na turu pred 7.hod. rano, ani sme neplatili. A policajtov bolo teda fura na kazdom kroku.

Alexander

Pekne napísané, zbytočné k tomu niečo dodávať. Ozaj už len sa tam vybrať. Ešte krajšie je ďalej po hrebeni - Riaba skala, Ďurkovec, Pľaša...A tie Rawky ozaj škoda nenavštíviť, aj keď lepšie mimo víkendov, sviatkov a ešte radšej aj okrem letnej sezóny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma