Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zo severu na juh Bratislavského kraja 1.

Diskusná téma K článku: Zo severu na juh Bratislavského kraja 1.

Rád si plánujem a uskutočňujem netradičné prechody. Prejsť Bratislavský samosprávny kraj od západu na východ a od severu na juh ma naštartovala mapa uverejnená v denníku Pravda, ktorú som našiel pri upratovaní v otcových papieroch. Minulý rok som uskutočnil prvú a jednoduchšiu fázu – prechod od Záhorskej Vsi po Jánovce. Druhá časť bola pre dĺžku a VP Záhorie zložitejšia z logistického hľadiska. Zo stránky Ministerstva obrany SR som si vytlačil mapu VP Záhorie, lebo napriek zmene zákona zostali časti VP neprístupné. Celú trasu Senica – Čunovo som si rozdelil na tri časti.

Sona

V sobotu sme tiez boli vo VP Zahorie s nadejou, ze tam bude menej komarov ako v Malych Karpatoch, ale pre zmenu sme utekali pred ovadmi.

Miroslav Svitek

Boro, to je celkom normálna vzdialenosť pre nás. Ctibor chodí stovky, takže sme si aj posedeli, pokecali. Je fakt, že medzi Rohožníkom a Kuchyňou som trochu dupal, lebo som to chcel prejsť a chytiť autobus. Ale inak to bola pohoda.

Bazin

citam ze zahorie ani nepoznam.Dobrodruzne a dlhe ste to mali!

Boro

Miro, 48 km za deň ? Čo ste bežali? Človeče , čudujem sa, že si mal ešte čas aj fotiť. starký, povie ti, že z toho by som asi radosť nemal. Ale si borec, lebo viem , ako sa tm v tom piesku chodí.

Zdenči

Zaujímavá krajina. Ako niekde na Sahare. Takže na staré kolená sa z teba stal aj "moreplavec"? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov