Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Fatranské tvary a tiene

Diskusná téma K fotke: Fatranské tvary a tiene

Tak som si opäť zašiel do hôr trochu fotografovať a hlavne relaxovať. A že všetko vyšlo lepšie ako malo ani nemusím hovoriť. Stúpal som chodníčkom na vrchol Rakytova a prezeral si prekrásne tvarovanú krajinku Veľkej Fatry tieňovanú večerným svetlom. V nej mi do oka padol hlavne dokonalý zub magického Čierneho kameňa. Popri tom som nechtiac vyrušil stádo vysokej zveri pasúce sa na sviežej trávičke a užíval si tichúčko aké len hory uprostred týždňa vedia poskytnúť.

Prot

Peknučké Zachytenie, Prekrásne Láskavej Krajinky, skoro ako hobití kraj.

Suco

Fakt nádherná foto stále sa k nej vraciam... Ide z nej neskutočná atmoška... musím to tam tiež ísť vyskúšať so stanom :D

Daulagiri

Ďakujem, atmosféra bola ozaj taká zvláštna, krásna.
Kubo tak ako píšeš, ale nehovor to nikomu ;-)
Haha Tóno, tak to si dopadol, ešteže ten filter to zachránil.

Tono

Vyborna Mato, ked som ja bol naposledy fotit na Rakytove, hehehehe zabudol som doma upinaciu dosticku na stativ! Nuz som od zlosti hodil stativ do travy, zaliezol do stanu a tam stiahol flasu borovicky:)

Aďo.4

veľmi pekná s takou zvláštnou atmosférou..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok