Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Minčol – Čergov – Lysá – Sabinov

Diskusná téma K článku: Minčol – Čergov – Lysá – Sabinov

V druhej časti putovania za krásami Čergova mi jedinečné pohorie naplno odhalí to, čo mi v prvej časti len naznačilo. Čakajú ma dva nádherné slnečné dni na odľahlom hrebeni, ktorý dokáže človeka nadchnúť a milo a nečakane prekvapiť na každom kroku. Vydajme sa teda ďalej za nádhernými zákutiami v neustálom objatí krásy výnimočného pohoria.

Peter Miler

Nó, Maťo, zase nepreháňaj :-)) Tam by sa ti ale isto páčilo - je to lokalita ako šitá pre tvoje parametre :-))

Daulagiri

Jeden z najlepších článkov aké som tu čítal, úplný bestseller :-)
Fantastické fotky už len podčiarkujú podmanivú krásu tohto neznámeho pohoria, ktoré sa dostáva aj do môjho povedomia. Ktovie, možno budúcu jar.

Peter Miler

Som rád, že som článkom potešil - ono by to z takých pekných miest ani ináč nešlo :-))

Dzakomoo

tento článok je úplná duchovná obroda, krásny kraj, krásne fotky!

Jaro Tomko

Zdravym- vela krat som bol na minčole, dvoriskach, priehibe,čergove alebo lisej ale takyto nadherny opis som ešte nečital o tomto kraji. Majstrovske dielo p. Peter

Peter Miler

Ináč, ďakujem pekne za ohlasy - som vám zabudol poďakovať sakra :-)))

Peter Miler

K tým odpadkom - dnes som pri tréningu v jednej zo zákrut na lesnej ceste nad Spišskou Teplicou zbadal na kraji televízor (!!!) Chodieva tadiaľ veľa cyklistov, tak sa aspoň každý pobaví, keď ho zbadá... Len čo za dementa sa tam s ním trepalo? V tejto krajine zrejme nikdy nebude núdza o prekvapenia naservírované duševne zaostalými pacientmi :-))

Zdenči

Ďalší krásny a užitočný článok. Ľudia na Slovensku by sa nad sebou mali naozaj zamyslieť. Častokrát nachádzam odpadky na takých miestach, že sa nestačím čudovať, komu sa ich tu chcelo trepať.

Zivan

Peter, tvoj veľmi pekný a inšpiratívny opis mi pripomenul prvé dva dni môjho vlaňajšieho jesenného treku z Obručného do Rožňavy.
Čergov je naozaj výnimočným pohorím, ktoré sa vždy oplatí navštíviť.

Adina

Keď sme tento rok boli na vychode, planovali sme aj Lysu a okolie. No akosi nám to nevychádzalo. Povedali sme si - o rok. A tak o rok sa už teším na tieto miesta. Tvoj príma napísany članok s moc peknými fotečkami sa pridá :-).

Alexander

Veľmi pekne napísané a bohatá fotodokumentácia. Z Čergova poznám vlastne len Minčol a jeho okolie, takže mám tam riadne resty...navnadil si ma :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum