Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Velké Meziříčí – Velká Bíteš – Brno

Diskusná téma K článku: Velké Meziříčí – Velká Bíteš – Brno

Konečne prišiel máj a to je mesiac, kedy každý tulák a tramp vyráža na vander. Preto sme museli vyraziť tiež. No a aby sme dodržali svoje už takmer tradičné zahájenie, našiel som trasu, ktorá ide miernym, priateľským, avšak pekným terénom. Zvolil som opäť trasu v Českomoravskej vrchovine. Dosť dlho som sedel nad mapou, lebo som chcel nájsť niečo podobné ako v minulých rokoch, t. j. trasu okolo nejakej riečky či potoka. V minulosti sme už absolvovali trasy okolo moravských riek Oslavy, Bobrůvky, Rokytnej, Moravice a spodnej časti Bieleho potoka. A práve Biely potok nás inšpiroval, aby sme si prešli aj jeho hornú časť. A tak ako pri prechode údolia Oslavy, znovu sme sa vybrali do Velkého Meziříčí, kde naša trasa začínala.

Menty

Restaurace u Raušů je takový socialistický přežitek, který se živí hlavně tím, že je vždyc zmíněna, když v ní zasedá Asociace profesionálních klubů ledního hokeje, tedy majitelé extraligových klubů. Kvalitu více než průměrnou nečekat;)

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Boro,
pekný pohodový výletík.
A ja to píšem vždy - krásy Č.R. ma učí poznať slovenský hiking.
Neveril bysom, aké zaujímavé miesta v
Čechách a na Morave sú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma