Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: adidas Terrex Fast R

Diskusná téma K článku: adidas Terrex Fast R

Mať na nohách adidasky a tvrdiť, že mám poriadne outdoorove topánky, zatiaľ v mysliach ukotvené napevno nie je. Nová outdoor obuv adidas Terrex Fast R, určená na rýchle turistické jednodňové túry, je spojením pekného vzhľadu a ideálneho použitia v prírode. Poďme si ju predstaviť - je to zaujímavý kúsok obuvi a určite sa oplatí o nej vedieť viac.

+Iko+

Ja som ich kupoval v Intersporte za sumu 170 jurov, bez centa. Ale mali akciu, že jeden pár lacnejší zadara, tak som ešte adidasy Response stability 4, ktoré stáli 110 jurov dostal. Toto sa mi vyplatilo a s Terrexami som veľmi spokojný. Aj dnes som dal v Starohorských vrchoch 2O kilákov v pohode. :)

Offca

Len osobna poznámka - som dosť zdesená s ceny, akú Adidas najnovšie nsstavuje. Ak si má toto človek porovnať s osvedčenými turistickými značkami, tak..

Phalike

Dik za odpovede, poskusam oboje a uvidime ci sadnu, resp. ci bude aj na prvy skus citit rozdiel.

Bacaardi

Fast R a Fast X su dva odlisne modely, osobne som Fast X neskusal, neviem porovnat. :-)

Lubo

Podrazky tych dvoch modelov su vyrazne odlisne. Tuhost medzipodrazky aj vzor na podosve.

Peto.z.bb

Spravny postreh phalike. Zaujimave, ze tie boty nemaju Vibram, ktovie preco.

Phalike

Obzeram sa po nejakych podobnych botach a tak som poctivo precital oba clanky o "Terrexoch" a zaujal ma fakt ze na jednej strane Fast R Ti nepridu vhodne na skalnaty povrch a pritom Sona odporuca Fast X na skalami vylozene tatranske chodniky. Podla obrazkov nevyzeraju podrazky vyrazne odlisne ale mozem sa mylit a moze to byt kludne aj subjektivny pocit testerov :) Kazdopadne dik za dojmy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum