Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rysy dva razy za deň

Diskusná téma K článku: Rysy dva razy za deň

Povedal by som, že som amatérsky pološportovec a rád posúvam svoje hranice, resp. skúšam svoje limity, čo moje telo ešte dokáže vydržať. Robím horskú aj cestnú cyklistiku, korčule, beh a asi najviac ma bavia hory. V Malej Fatre som ako doma, párkrát som bol aj na chrbáte jej väčšej sestry, v Nízkych Tatrách a zopárkrát aj vo Vysokých. A tu som si chcel otestovať svoju kondičku na trase Štrbské Pleso, Rysy, Morské oko, Rysy a Štrbské Pleso. Mal to byť trochu test aj mojich nových športových hodiniek Garmin Fenix a funkcie ultra track.

Peter61
Manekyyyyyn ! Pri Ciernom plese v ciernom obleku... ta to tu teraz bude farebne zladeny clanok pri kazdom farebnom plese v Tatroch ??? ( alebo to iba bolo kvoli burkovyemu obdobiu ? ) -D
Rado67

Marcel,
ja vždy mám vypísané spojenia verejnej dopravy (v núdzi i čísla taxi) i na možné skrátenia či predĺženia (danom prípade napr. z Lysej Poľany). Lebo takto pre pár minút rýchlejšej chôdze či kratšie zdržanie na Štrbskom by si v pohode stíhal. Alebo by si sa pri nestíhaní zubačky rozhodol ihneď zostúpiť na T. Štrbu. Ale zase spojenia na hlavnom koridore aspoň nejaké sú, lebo mimo prepojenia KE - ZA (BA) je to už s ponukou po 18. h. tragédia.

Jantaara

Dobrý si. Niečo podobné, len trošku kratšie, sme absolvovali práve včera. Neboli to Rysy - Rysy, ale Mengusovské sedlo - Rysy. A len k Czarnemu stawu. Aj tak som mala dosť pri šplhaní na Rysy, pri vysokých stupoch bez pomoci rúk už nohy veľmo protestovali. Dole sa už išlo ok, až na to, že po kapustnici mi brucho robilo kotrmelce. :-)

Stanic

slušný zaberák, klobúk dole..tie patálie so spojmi ako čerešnička na záver :)

+Iko+

:) Dal si poriadne do tela. A daj ešte poznatky s Fenixom, chcem si ho tiež... :)

Vrana

Masaker. Ten okruh co spomina Janka nizie je urcite rozumnejsia alternaviva.

Rafo

Po výstupe z poľskej strany na Rysy, keď sa človek navyše preštrikuje cez ten pestrofarebný živý šál z všakovakej pleteniny,už sa musia v ňom stratiť najmä morálne sily ísť nadol, nieto otočiť to ešte v obrátenom garde. :)
Janka a porazila si kapustnicu v bruchu? :)))

Jantaara

Kapustnica zo mňa vyšla v polovici zostupu, potom už bolo lepšie :-)

Jantaara

Nedala. Teraz mi povieš, že to bola chyba. Lenže mne pivo nechutí. :-)

Jonathan.sk

Tak potom nechápem kde sa stala chyba. Ja mávam kotrmelce práve po kapustnici s pivom.

Bulat

ja som mal kapustnicu s pivom a všetko bolo v najlepšom poriadku :-)

Rast

Ja som si tam tiez dal kapustnicu a nebolo mi po nej moc dobre, tak neviem :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov