Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Klenov – Hornádske lúky – Suchá Dolina

Axel

Akoze sa mam teraz tvarit, ze trampske posedenie petdesiat metrov od turistickej znacky, na lukach, kde sa pocas hubacky poflakuje hafo miestnych a vedie tam cesta, je akoze nejaka supertajna zakladna CIA?
Alebo ze si ten flek na VEREJNOM priestranstve akoze teraz niekto vyarendoval a robi si na neho nejake naroky?
Sorry, az sa niekto boji o osud totemu, mal si ho postavit doma v zahrade. Nic v zlom proti totemakom, len mi to pride cudne, zatajovat nieco, co je dostupne kazdemu, kto ide okolo.
Az chcu nejaki vyrastkovia nieco znicit, tak to budu miestni a ti to dobre vedia, kde osada je a dolezu tam na stvorkolke na opijas hocikedy sa im zachce (a ze sa im zachce, svedci kopa smetia, ktora tam pravidelne je). A cudzi hadam nepojde petdesiat kilometrov a potom hodinu peso, aby sa tam vyvrsil na nejakom suchom pniku.

Legil

@Axel - toto je flek jednej osady z KE. Nadával by som tu takto súradnice. Ani trampských flekov a ani trampských chájd. Je to voči ním nefér, že sa im tam budú poflakovať výrastkovia. Nič v zlom Erik (Lao), nepoznám Ťa. Myslel som to všeobecne, nie priamo na Teba. Ten totem tam nestojí ani rok a takto tam nevydrží možno jedno leto ... Byť adminom, tak ten odkaz zmažem. Takéto veci sa neprezrádzajú len tak. Sorry, ale nedalo mi to. Tento víkend tam budeme kempovať.

Laocai

Vies sem hodit suradnice toho posedenia ktore mas na fotkach? Myslim tu predposlednu foto.

Dakujem.

S pozdravom.

Lao

FunTTomas

smolncky: prameň som vložil. Vďaka za súradnice.

Smolncky

súradnice prameňa: N48.90105° E21.13169°
N48°54.063' E21°7.901'

  • pre FunnTTomas - poprosím o vloženie do mapy- mne to nešlo.Ďakujem!
FunTTomas

ragnarokkr: editovať nie, jedine, že by si nám napísal do redakcie o aké zmeny ide.

Ragnarokkr

FunTTomas, dajú sa tie pramene aj editovať, ak trebárs chcem doplniť informácie?

FunTTomas

Silvester: ak máš konto na hikingu, tak by si polohu prameňa mohol vložiť do hiking.sk/…/sluzby-gps_databa… pomocou mapy.hiking.sk (klikneš pravým tlačidlom myši na polohu prameňa a ukážu sa ti vpravo hore súradnice). Následne sa prameň ukáže na mape po aktivovaní vrstvy Pramene. Prípadne pridaj aj iné pramene v okolí, pomôže to ďalším ľuďom pri plánovaní túry.

Smolnický Silvester MUDr.

kedže tento kraj veľmi dobre poznám, odporúčam aj veľmi peknú trasu pre cykloturistov - smer klenovský vrch-klenov-miklušovce- pri kamenolome pred mostíkom odbočiť doprava na lesnú asfaltku- okolo mlynov/pustý, pillerov/ a toku Sopotnice výjazd pri turistickej značke Kysak- Brezie/cca 8km nenáročnej cyklistike, i v opačnom smere zvládnuteľná aj pre deti/- ďalej možnosť po št.ceste na Obišovce-Prešov alebo cez Trebejov na Košice.Pri druhom mlyne je pod cestou stály prameň pitnej vody pri ohnisku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov