Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma kamera pre outdoor?

PaliT

Ak chceš robiť seriózne video, tak ku GoPro potrebuješ skombinovať ešte nejakú kameru. Mne sa veľmi osvedčil Canon EOS-M, písmeno M je od "movie", s objektívom 18-55 sa vzhľadom na veľký APS-C senzor dá urobiť video veľmi vysokej kvality.

Katja

Vdaka za rady, o GoPro som rozmyslala preto, lebo mi pride celkom neznicitelna a skladna. Sice ako pise PaliT, skoda ze zoom neurobi. Popozeram este zahranicne weby.

Hefaistos

na zahranicnych weboch najdes urcite kopu recenzii a testov. v nasich koncinach je asi malo ludi, ktori by mali skusenosti s viacerymi vyrobkami, aby ich vedeli porovnat.

Muska

Ako píše PaliT, asi naj bude GoPro. Oproti bežným kamerkám si táto vyžaduje ešte kopec príslušenstva (npr. externý display), podľa toho čo a ako chceš točiť.

Jjano

V najnovšom čísle magazínu Biker (04/2013)je dvojstranový porovnávací test troch verzií kamerky GoPro Hero 3 (white, silver, black).

PaliT

Extrémne športy nie sú moja doména, ale trochu som sa filmovaním zaoberal. Otázka je, či si už filmoval, čo to bolo a akú máš skúsenosť.
Inak GoPro Hero 3 by mohla byť dobrá voľba. S tým samozrejme neurobíš iný záber ako je široký uhol, aj zoom zabudni.

Katja

Ahojte, rozmyslam nad kupou kamery pre outdoor a extremne sporty (cize mala, odolna + kvalita zaznamu), a vychadza mi z toho GoPro Hero3 (Black edition?). Som len amater, zaciatocnik, cize nevyznam sa do technickych specifikacii :)Ste tu niekto, kto sa tomu venujete a vedeli by ste mi poradit/povedat pre a proti? Vopred dakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum