Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Búda na Minčole

Diskusná téma K článku: Búda na Minčole

Počas túry na vrchol Minčola, najvyššieho vrcholu Oravskej Magury, som na okraji mladiny, takmer ukrytú v hustej burine zahliadol šindľovú strechu akéhosi prístrešku. Keďže v tomto pohorí nie je veľa možností prístrešia, pri ceste späť som stavbu preskúmal.

Matop

22.8. V búde sú dve postele, bez matracov, v značnom štádiu rozkladu. Trocha bordelu (fľaše), ale keď sa vyzametá, poslúži 6 ľudom so spacákmi komfortné útočisko

Roderik

den pred silvestrom som sa tam zatulal so synom na skialpoch a ten to samozrejme bol preskumat ,buda je otvorena vo vnutri dve kovove postele a celkom poriadok takze plne vyuzitelna len trochu kosa...

Daulagiri

Pri búde som sa zastavil teraz 19.5. Stále je v takom stave ako je spomínané v článku, 3 postele, vcelku poriadok. Potok v sedle po tých dažďoch tečie výdatne, nie je problém si nabrať.

Bobo7

buda je tam velmi dlho, postele tam vsak pred 15timi rokmi neboli...ako mladi fagani sme tam raz stravili dva dni cakanim na lepsie pocasie...je fajn, ze este stoji :)

Daulagiri

Túto búdu si pamätám. Keď som v auguste 2011 robil hrebeňovku, tak som ju tiež skúmal. Vtedy bol vo vnútri poriadny neporiadok, ale ako čítam už sa to zmenilo. Fajn tip.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum