Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 3,5 dňa vo vyhniach Rudohoria

Diskusná téma K článku: 3,5 dňa vo vyhniach Rudohoria

Keď sme dumali nad miestom ďalšieho dôležitého a ustanovujúceho výjazdového zasadnutia nášho špecifického tímu, navrhol som pohorie, ktoré som doteraz poznal len z fotiek, prípadne som naň pozeral pri prejazde Horehroním, a to Muránsku planinu. Peťovi zablikali oči od šťastia a okamžite súhlasil. Veď je to jeho srdcovka a chodil sem odmalička. A keď aj zvyšok tímu jednohlasne súhlasil, bolo jasné, kam sa pôjdeme plahočiť tentoraz. Keďže sme mali problém dátumovo sa zosúladiť, zo zostavy opäť vypadol náš pedagogický dozor Miro a bolo to aj náležite cítiť. Veď čítajte ďalej, čo sme zase navyvádzali.

Ran

po kauze všiváci kauza eštebáci...

Lubo

@pozorovatel
Vidis, ma priestor on, mas priestor aj ty = pluralitna spolocnost. Na rozdiel od teba, Peter to robi pod svojim pravym obcianskym menom. Ty nie si schopny sa pod svoj nazor ani len podpisat vlastnym menom a realnou emailovou adresou. To je poriadne zbabele.

Zdenči

Ja by som týmto anonymným prispievateľom zakýzal prístup na Hiking. Kto chce len pindať a vyrývať, nech to robí pod celým a skutočným menom

Pozorovatel

Suhlasim s "prebuďtesa", redakcia vobec nema predstavu komu dava priestor. Som velmi zvedavy aka dalsia paranoia pride po vatrach "Prebudenia".

Jantaara

Kukla som ale tie trombikuly, čo to je. Kolektív autorov ich síce nemal, ale Muránska planina a Slovenský kras sú udávané ako miesto ich výskytu. Takže treba zobrať na vedomie, zariadiť sa a ak sa to stane, nech aspoň viem, o čo ide.

Tu konkrétny prípad: drienka.netkosice.sk/view.php…

Jantaara

Tak konečne viem! Boli to blchy hergot, špeciálny druh. Vyskytuje sa v sene. Vyznačuje sa averziou, ba priam až alergiou voči čistej vode. :-))

Bazin

potvrdzujem, raz my to skocilo do ucha a vyskocil som zo spacaku jak blesk.Skakalo to nastastie len po ksichtoch a ked som sa schulil do spacaku dalo sa to vydrzat. Mozno ich ta kyselina odradila liest dnu a ist s nami :-))

Zdenči

to jsou blchy psí, ty na člověka nejdou :-)

Muska

Fuuu, tak kym su to len blchy, tak pohoda! :-)

Peter Miler

Znova musím zdôrazniť, že to boli blchy hergot! Videl ich jasne a zreteľne, takže žiadnu paniku, žiadne onie trombikuly. Kauza je vyriešená :-))) Howgh.

Sona

jj, my ideme teraz, to aby som si zobrala vela repelentu a dlhe nohavice.

PaliT

Ja vašu dušu, museli ste vyrukovať s tými trombikulami? Chcem ísť v tieto miesta koncom septembra, bude to tam ešte strašiť?
Fajnô dobrodružstvo, páčil sa mi článok aj fotky...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov